Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Ma isto se meni događa na Kupi . Tako je bilo na Fish mix, tako je na Premium river i na Corn - mrena, klen ili nosara a od šarana ništa.
Re: Šta ste radili danas?
Pre 6 sati stigao uTuzli na odmoru a veceras na cuvene bosanske cevapcice

Odoh sad završit pregled stvari koje nosim sjedam u auto poberem kolegu
i pravac bajer Bročice da vidimo šta kaže druga posijeta toj zanimljivoj vodi.
i pravac bajer Bročice da vidimo šta kaže druga posijeta toj zanimljivoj vodi.
Juce sam ofarbao samce u mat crnu boju i danas ih sklapam,Delkim ce da sedne ko budali samar na tako dobar samac 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Danas sam radio isto sto i proteklih 197 dana.
Cekao sam da mi stigne MB test materijal !
Znaci imas obezbedjen posao do penzijekimmy1 wrote:Danas sam radio isto sto i proteklih 197 dana.

Danas sam radio isto sto i proteklih 201 dan.
Ali bio sam malo nevaljao pa dok sam čekao da mi stigne pomenuti test materijal, umesio sam boile (koje nemaju veze sa MB-om, već sa mnom), skuvao ih, osušio ih, spakovao opremu i sa kolegom test ribolovcem MB-a Slobodanom Vukadinovićem, otišao na Skadarsko jezero da testiramo. I tako mi smo testirali i eto, istestirali, a pošto smo testirali, znači, mi smo test ribolovci (blago nama a i bravo za nas). Nastavićemo sa testiranjem, kako bi istestirali sve i kako bi svima okolo pričali da smo mi test ribolovci.
Nastavio bih ja još o našem testiranju, ali nemam vremena, jer moram na testiranje, da testiram.
Ali bio sam malo nevaljao pa dok sam čekao da mi stigne pomenuti test materijal, umesio sam boile (koje nemaju veze sa MB-om, već sa mnom), skuvao ih, osušio ih, spakovao opremu i sa kolegom test ribolovcem MB-a Slobodanom Vukadinovićem, otišao na Skadarsko jezero da testiramo. I tako mi smo testirali i eto, istestirali, a pošto smo testirali, znači, mi smo test ribolovci (blago nama a i bravo za nas). Nastavićemo sa testiranjem, kako bi istestirali sve i kako bi svima okolo pričali da smo mi test ribolovci.
Nastavio bih ja još o našem testiranju, ali nemam vremena, jer moram na testiranje, da testiram.
Pripremio se i odo na cijelonocni ribolov...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Mi cekamo na vas..
Ja volim humor, ali mi nije bas vrhunski kad se zamijene neke stvari..
Ja volim humor, ali mi nije bas vrhunski kad se zamijene neke stvari..
kimmy1 wrote:Danas sam radio isto sto i proteklih 201 dan.