Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
ruka me boli,danas sam napravio glupost na poslu,al jednostavno nisam mogao vise izdrzat,opominjem ga vec tri dana da sjazsi sa one stvari cak sam i direkoru rekao da mu kaze da sidje s mene i da me ne spominje vise,i nista opet,i danas kad smo tovarili kamion sojinog griza kazem mu nemoj dobices i jebiga dunem ga jednom pa spade s kamiona pa sam i ja skocio jos s njeg i malo jos ga dokusurio i razdvojise,a lepo sam trpio i trpio,sutra cu otic opet gazdi rec ako ga ne spopanem jos posto sad mi je doslo do kraja,znam nisam trebao izgubit kontrolu al nisam vise mogao trpit
Re: Šta ste radili danas?
King moj Andjelko 
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
O brate mili pa zar je tebe tako mirnog neko uspio iznervirati?Andjelko wrote:ruka me boli,danas sam napravio glupost na poslu,al jednostavno nisam mogao vise izdrzat,opominjem ga vec tri dana da sjazsi sa one stvari cak sam i direkoru rekao da mu kaze da sidje s mene i da me ne spominje vise,i nista opet,i danas kad smo tovarili kamion sojinog griza kazem mu nemoj dobices i jebiga dunem ga jednom pa spade s kamiona pa sam i ja skocio jos s njeg i malo jos ga dokusurio i razdvojise,a lepo sam trpio i trpio,sutra cu otic opet gazdi rec ako ga ne spopanem jos posto sad mi je doslo do kraja,znam nisam trebao izgubit kontrolu al nisam vise mogao trpit
Ma ko j.be, nek si ga puko.
Volio bih da sam bio tu, da ga mozda malo dohvatim, ipak mi je to uza specijalnost.
...Danas postao tata po drugi put,dobio sam cerkicu ... 
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Cestitam kolega

Holcer
o
Čestitam druže,neka je sa srećom.holcer wrote:...Danas postao tata po drugi put,dobio sam cerkicu ...
cestitam holcer nek je sa srecom
a u firmi cekam da mi sesir...gazda,,,, dodje sa skupstine pa cu videt na cemu sam,ma ko ga jebe aman drukcije nebi bio ribocuvar na jezeru svedno smo neko vece sedeli ja i sasa vlasnik zabara