Koji m hobijom se jos bavite
Moderator:Masterbih
Ja te u potpunosti razumijem,usao sam u kucu kao robot... 
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Re: Koji m hobijom se jos bavite
eh,kad nepecam onda............... r n r ihihihih sex,ribolov, r n r hiihiihihi
- Attachments
-
- sl.JPG (66.1KiB)Viewed 12875 times
Ja sam dosta iskusnih ribolovaca upoznao i kroz pricu zakljucio da ih je 50% muzicara, ostatak je takodje neka umjetnost u igri.
Malo po malo, ja sviram ovo, onaj svira ona, ovaj se nekad bavio aktivno muzikom, na kraju krajeva i sam sam bivsi muzicar, a i danas zasviram i volim se odmoriti u svom studiju.
Cudno zar ne!?
Malo po malo, ja sviram ovo, onaj svira ona, ovaj se nekad bavio aktivno muzikom, na kraju krajeva i sam sam bivsi muzicar, a i danas zasviram i volim se odmoriti u svom studiju.
Cudno zar ne!?
Nekad bilo da se čuje, a sad rekreativno sa prigušivačem !

Mislio sam da oformim bend "METUZALEMI", ali koliko vidim ovde, može biti neki "MB BEND" !
Jes da se povremeno ispovraćam kad čujem turbe folk, ali možemo da napravimo jedan srceparajući hit "MB boile, što ste me ostavile"
OPAAAA ! OBORIIII ! 

Mislio sam da oformim bend "METUZALEMI", ali koliko vidim ovde, može biti neki "MB BEND" !
Jes da se povremeno ispovraćam kad čujem turbe folk, ali možemo da napravimo jedan srceparajući hit "MB boile, što ste me ostavile"
OPAAAA ! OBORIIII ! 
I još par za kraj!
Samo 20 ležaja, trebalo mi je 40 min samo da ih sve izvadim iz kutija i našarafim im mazalice.

I na kraju to ovako izgleda!

Lijepi pozdrav svima!
Samo 20 ležaja, trebalo mi je 40 min samo da ih sve izvadim iz kutija i našarafim im mazalice.

I na kraju to ovako izgleda!

Lijepi pozdrav svima!
Catch & Release
Odvedi dete u Luna-park – usrećio si ga za taj dan;
Povedi ga sa sobom na pecanje – usrećio si ga za čitav život
Povedi ga sa sobom na pecanje – usrećio si ga za čitav život
Odgoj Nemackih ovcara i dresura pasa