Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
nisam na vodi ovi dana smrc,ganjam sinu papirologiju za skolu pa se nesto iskomplikovalo al u nadi da ce sve bit ok i za vikend pobec na vodu i uzivat
Re: Šta ste radili danas?
Prvo ste hranili sarane,onda mede,sledece sto ce ti traziti je da idete hraniti devojcice, e onda se pokazi tataMasterbih wrote:Danas smo ja i David isli da damo njam, njam malim medama.![]()

Polu mrtvi smo se vratili sa jezera mika alas ..bilo jako dobro..slike cu postaviti kasnije da pronadjem aparat... ![ajjj** [ajajaj]](./images/smilies/ajjajjj.gif)
Uspješno završio njemački jezik (ustmeno i pismeno)! E Borise sad čemo se svađati u Deutsch sprech! 
I dobio paket za mušterije i testere, ovako ču ovaj mjesec počastiti kupce Masterbih proizvoda (sa kapama, naljepnicama i katalozima)
, još jednom hvala Boris za sve!

I dobio paket za mušterije i testere, ovako ču ovaj mjesec počastiti kupce Masterbih proizvoda (sa kapama, naljepnicama i katalozima)

I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.
Evo danas sam od Carpiera dobi robu a sada gledam gde bi otišo da to robu istestiram. ![bZbZbZ* [drhiop]](./images/smilies/partydrunk.gif)
Once carp angler, always carp angler
Dane, onda cu zovem vas starije da mi date koji savjetDane wrote: Prvo ste hranili sarane,onda mede,sledece sto ce ti traziti je da idete hraniti devojcice, e onda se pokazi tata
Stigla primama od Rolanda
- Attachments
-
- IMAG1810.jpg (1.07MiB)Viewed 10933 times
Evo kao sto sam obecao par slika sa jezera mika alas,lepo smo se juce druzili i pecali uz nase proizvode...A i kolega butic me je posetio sto me je dodatno obradovalo obzirom da je poradio na svom mladalackom izgledu hahah..
Slikice:

Veliki pozdrav

Slikice:

Veliki pozdrav
Beli reci Buticu da pusti ponovo bradu
Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk
Cekaj brate tek smo ga nagovorili da je obrije hahahahah!!!Daiwa wrote:Beli reci Buticu da pusti ponovo bradu![]()