Takve stvari nisu za foruma i radoznale okice.
Bitan je finalni proizvod i kvalitet, a dal se radi s dusom na ruke ili sa strojem/masinom, to je unutrasnja stvar firme.
Jedan snimak od prosle godine, mozda si propustio..
Moderator:Masterbih

kaj, pa to i ja imam domaMasterbih wrote:Sonic, masine su tamo gdje im je mjesto.
Bitan je finalni proizvod i kvalitet, a dal se radi s dusom na ruke ili sa strojem/masinom, to je unutrasnja stvar firme.
Jedan snimak od prosle godine, mozda si propustio..![]()
Sonic wrote:kaj, pa to i ja imam domaMasterbih wrote:Sonic, masine su tamo gdje im je mjesto.
Jedan snimak od prosle godine, mozda si propustio..![]()
beli, vesmasinom se nisi hvalio flrumom pa ju nema potrebe pokzivat..
ezultat:1. ct polo-poz. 2-49 kg, 2.ct ekob-p 15-38 kg, 3.ct štuka-p 2-35 kg, 4.ct lihe-p 13-32 kg, 5.ct kriglersi-p 14-28kg, 6.ct erletić s-p 5-25 kg,7.komšinica luca-p 9-15 kg,8.ct invalidi-p 11-13 kg, 9.ct ribosport-p 3-11 kg, 10. ct kamen-kop-p 7-4kg,11. ct jekića jezera-p 10-4 kg,12.ct žabar like-p 1-4 kg..najveći šaran- 9,4 kg(erletić s)...ulovljeno: 256 kg,ukupno 88 riba(3 amura) ,prosjek 2,9 kgAndjelko wrote:pocelo danas druzenje na jekica jezerima u obudovcu