Koja boila vam je donela najviše uspeha?
Moderator:Masterbih
sa ovim pitanjem nisam mislio da pitam koja "marka" boila je vama donela najviše uspeha, nego sam mislio na miris tj. ukus boile?
Meni su najbolje rezultate donele boile Robin red, različitih proizvođača, mada koristim i druge ukuse, isključivo smrdljive, al uvek je na jednom štapu Robin.
Meni su najbolje rezultate donele boile Robin red, različitih proizvođača, mada koristim i druge ukuse, isključivo smrdljive, al uvek je na jednom štapu Robin.
Re: Koja boila vam je donela najviše uspeha?
Squid&Octopus..... najjjjvise... pa onda Baka... pa onda........
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

I mi smo imali dobre rezultate sa Robinredom, ali najviše uspeha smo imali sa aromom med i jagoda.crniigor wrote:sa ovim pitanjem nisam mislio da pitam koja "marka" boila je vama donela najviše uspeha, nego sam mislio na miris tj. ukus boile?
generalno najvise upecanih riba mi je donela boila sa aromom caviara,triga,jagoda (sve domace izrade)
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
Uglavnom kombinacije smrada i šljiva.
Školjka i ananas, od boila, a na kukuruzu. med i školjka.
Školjka i ananas, od boila, a na kukuruzu. med i školjka.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Uproljece ja pretezno lovim na vocne(ananas, jagoda, visnja,...) a ljeti kad je voda dosta toplija onda ide meso (Masterbih S&O i River=omiljeni) a kada jesen lagano dolazi onda ostaje meso u kombinaciji sa kikirikijom.
Bboy OR DIE !!!
shellfish+plum+monstercrab :mrgreen:
stars bait...Hot demon....instan factor..i jagoda top banana domace izrade
Tutti Frutti ,Squid&Octopus.Scopex.Banana
Last edited by Sanadac5 on 28 Jan 2012, 11:41, edited 1 time in total.
Zavisno od godisnjeg doba,vode na kojoj lovim,ribljak,proljece neko voce tipa jagoda,banana,smrad cijelu godinu,ma svasta nesta.
Catch&Release