Koje boile na proljece

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Smirglov
Piskaralo
Piskaralo
Re: Koje boile na proljece

Post by Smirglov » 07 Feb 2013, 12:00

mozda si ti u pravu netakmicim se neznam kako to ide,al mi je opet mnogo.vas 30 ekipa po 300kg hrane to dodje 9 tona :)

LunaTic
Ribarcina
Ribarcina

Post by LunaTic » 07 Feb 2013, 12:42

Smirglov wrote:mozda si ti u pravu netakmicim se neznam kako to ide,al mi je opet mnogo.vas 30 ekipa po 300kg hrane to dodje 9 tona :)
je da 9 tona, a obično su takve vode komercijale, mala voda a prepune ribe... Bolje je imati toliku hranu u boxu, nego na pola tekme ostat bez primame, a na kraju i bez plasmana..

Smirglov
Piskaralo
Piskaralo

Post by Smirglov » 07 Feb 2013, 16:43

pa nije ni taj gazda lud ubaci vam deset tona sarancica od pola kile do tri kile,vi dodjete bacite za cetri dana deset tona hrane ima taj racunice ;) jos platite momacki kotizaciju otplatite ribu,nagrade zanimljivo nema sta...nemam nista protiv takmicenja naprotiv al to vec prelazi sve granice prosecan sarandzija kojih je 95% sigurno nemaju sta tu da traze!i ovako su uveliko poceli od ovog sporta da prave sport za sminkere!ko ima bolje stapove,masinice,ciji je r.pod lepsi...koje kupio bolje signalizatore,ciji su boili skuplji,kad ih vidim nije mi dobro al bitno je da su osuncali stapove e sad sto je uhvacen jedan ili ni jedan sarancic manje vise...bitno je da je oprema pokazana...

darkovip
Piskaralo
Piskaralo

Post by darkovip » 08 Feb 2013, 00:39

Beli 059 wrote:1kg Masterbih premium river mixa
50 ml liqvida triga
20 gr GLM
10gr betaina
8 ml monster craba RH
5 ml mulbery RH
5 ml secret agent
5 ml shelfishsensa apeal
12 kapi black paper
3x6 gr aditiv test atract
10 jaja

1::
Druzeee bez ljutnje ali hteo sam da te pitam kad si probao ovaj masterbih premium river mix u prolece kad si uspeo da ga isprobas kad je masterbih negde letes poceo da se pojavljuje kod nas?

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 08 Feb 2013, 01:52

darkovip wrote:
Beli 059 wrote:1kg Masterbih premium river mixa
50 ml liqvida triga
20 gr GLM
10gr betaina
8 ml monster craba RH
5 ml mulbery RH
5 ml secret agent
5 ml shelfishsensa apeal
12 kapi black paper
3x6 gr aditiv test atract
10 jaja

1::
Druzeee bez ljutnje ali hteo sam da te pitam kad si probao ovaj masterbih premium river mix u prolece kad si uspeo da ga isprobas kad je masterbih negde letes poceo da se pojavljuje kod nas?
Kakva ljutnja dare na moju srecu i dobru volju kolega ja sam ga imao mnogo ranije.... F::

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 08 Feb 2013, 02:01

Beli, kolega moj, nemoras se zahvaljivati nego prvom prilikom kad se vidimo mozes platit pivo, od volje Ti koje, za taj mix sto sam poslao can::
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 08 Feb 2013, 02:03

Linear wrote:Beli, kolega moj, nemoras se zahvaljivati nego prvom prilikom kad se vidimo mozes platit pivo, od volje Ti koje, za taj mix sto sam poslao can::

Jel moze na druzenju ja usluge i dobra dela nezaboravljam...a i bice dosta vremena da se popije jos koje piv:: piv::

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 08 Feb 2013, 02:04

Beli 059 wrote:
Linear wrote:Beli, kolega moj, nemoras se zahvaljivati nego prvom prilikom kad se vidimo mozes platit pivo, od volje Ti koje, za taj mix sto sam poslao can::

Jel moze na druzenju ja usluge i dobra dela nezaboravljam...a i bice dosta vremena da se popije jos koje piv:: piv::

A svakako kolega, svakako bdr: piv::
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Post Reply

Return to “Boile”