Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Masterbih
Moderator
Moderator
Re: Recepti

Post by Masterbih » 30 Jan 2012, 17:51

I ja je nisam nikad probao pa nebi bilo fer da pisem bilo sta, ali sam cuo svakojakih pozitivnih i negativnih prica o istom.
Na kraju krajeva, imao bih zelju da vidim taj miks. ::]

Delboy
Guru
Guru

Recepti

Post by Delboy » 30 Jan 2012, 17:55

Resept za baku: izmiksaj VDE u tuti verziji i udri... Covjek napravio boilu i radi i unovcio svoje znanje, sto i nekima odavde zelim iz sveg srca, e sad ako hocete kupujete gotovi mix od 12 eura po kili i rolate je sami, nadr...ni je i do 50-60 eura zavisi od dzepa.. A i ja sam pristasa malih kucnih carolija...

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 30 Jan 2012, 18:23

Masterbih wrote:I ja je nisam nikad probao pa nebi bilo fer da pisem bilo sta, ali sam cuo svakojakih pozitivnih i negativnih prica o istom.
Na kraju krajeva, imao bih zelju da vidim taj miks. ::]
imas 1kg Bakinog kolaca od mene kada se vidimo! Koco nije u prvu ni tren u vezi ovog,10 godina taj miks G.Mesarosa prevrce vodu po Srpskim vodama(najvise se koristi) i dalje peca kao popizdelo...onomad su tvrdili na HR forumu kako je ti atrakt boila,levo-desno a onda odjednom preokrenuli da je za prihranu i sve tako gluposti kojekakve a niko od doticnih nije video miks u orginalu nego neke djidji-midji VDE verzije!koristim MG Baku od 2004. I nikada do sad nije izdala,riba je kao omadjijana Bakom,hahaha....a cena je inace druze Koco 12e za kilu miksa,dodas SAMO jaja i cepaaaaj......za te pare obican smrtnik ili pocetnik nemoze da napravi dobar mamac a da peca kao Baka moze samo da sanja!!AlexaVip je sa svojom ekipom pocepao stare lisce na Basijani sa 2kg Bake,dok su ovi imali 30ak kila home made boila,cisto da se zna!Moram naglasiti da ne zastupam nikoga,prenosim moje iskustvo sa Bakom i tvrdim da je No.1 trenutno na Evropskom trzistu...
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

ledeni
Ribolovac
Ribolovac

Post by ledeni » 30 Jan 2012, 18:35

koco wrote:Ajd nemojte samo opet s bakom, gospodin koji ju radi (i prodaje što je najvažnije) je vrhunski takmičar (i još bolji trgovac) i x puta je popušio, a još više puta je dobio-ALI NE S BAKOM!
To je samo priča za naivčine, čitajte, učite, budite na vodi i imat ćete svoje boile kojima baka nije ni do koljena!!! can::
Slažem se kolega, i još jedna stvar samo taj čovjek zna recept i nitko drugi jer dobro poznajem toga čovjeka !!

koco
Ribolovac
Ribolovac

Post by koco » 30 Jan 2012, 19:12

AleksaVip wrote:Jesam naravno i imao sam odlicne rezultate. Nemoj da pricas o necemu ako nisi siguran u to! Cena 1kg mixa bake u koji treba dodati samo jaja je 15e i to uopste nije puno para s obzirom kakve rezultate je davala i kakve daje. A ti sebi rolaj sta ti volja,nije poenta u kolicini nego u kvalitetu boile,bolje 1 kg bake nego 5 kg nekog domaceg shita!
A to takmicenje sto si spomenuo ako hoces da napravis neki rezultat moras i da ulozis! Pricas kao da boila ne valja nista,a sam kazes da je nisi ni probao!
Nemožeš za moje boile reći da su shit-nisam to ni ja rekao za baku!
Ako već ideš na takmičenje za lovu koja je svrha da uložiš 8 soma kuna i ako pobijediš dobiješ 4 soma kuna-nemoj mi samo reći da je to zbog pehara!?
Ovo nisam nigdje rekao-govorio sam da je to previsoka cijena za bilo kakvu gotovu boilu-pa čak i ovih 15 eura,ja sam naveo cijene koje su spomenute u jednoj raspravi na cro-carpu.A ja sam se osobno znao jako dobro naloviti i sa boilama od 3 eura-ali naravno ne na tekmi,da odmah napomenem.Hoću reći da sam dosta toga isprobavao,radio sam i nabrijane skupe i jeftine boile i odgovorno tvrdim da pola toga što većina trpa u boile je marketing a ne stvarna potreba-to netreba šaranu nego šaranašu.Postoje puno važnije stvari-a to je prije svega pozicija i mikrolokacija......
http://kocophotolog.blog.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

ledeni
Ribolovac
Ribolovac

Post by ledeni » 30 Jan 2012, 19:23

Nemojte se svađat riješite to bolje u pp ... piv::

bdelitee
Ribarcina
Ribarcina

Post by bdelitee » 30 Jan 2012, 19:58

-da je tacno da je Baka kao naziv boile dobra tacno je
-da se pravi sa fruit mix VDE tacno je
-da se pravi sa mix Bakin Kolac tacno je
-da je aleksa pocepao stare vukove tacno je (1-2 takmicenja)
-da za original Baku zna samo par ljudi ili cak samo jedan tacno je
-da sa Bakom na nekim nasim jezerima kao sto su Mika A. i Debeljaca (i jos neka)nemozes osvojiti ni plasma TVRDIM
-da je Baka boila koja je najvise prodala razne takmicare tacno je
-da je G.Mesaros dobar takmicar tacno je

i da samo citiram jednog naseg dobrog pecarosa i takmicara,,Baka to je jedna stara gospodja koja je odavno prevazidjena.Bila je dobra nekad davno dok je bila mlada i dok nije imala konkurenciju....."
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 30 Jan 2012, 20:04

bdelitee wrote:-da je tacno da je Baka kao naziv boile dobra tacno je
-da sa Bakom na nekim nasim jezerima kao sto su Mika A. i Debeljaca (i jos neka)nemozes osvojiti ni plasma TVRDIM

i da samo citiram jednog naseg dobrog pecarosa i takmicara,,Baka to je jedna stara gospodja koja je odavno prevazidjena.Bila je dobra nekad davno dok je bila mlada i dok nije imala konkurenciju....."
ni ja nebi bolje rekao. svaka cast :HH :HH piv::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 30 Jan 2012, 20:05

Lijepo sroceno bdr:

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 30 Jan 2012, 20:27

bdelitee wrote:-da je tacno da je Baka kao naziv boile dobra tacno je

Brate pa Krnjaca i Debeljaca su najgluplje vode u Srbiji,2 fizikalca i non stop hranjenje dok treci vadi ribu,drugari prosle godine dipovali kuruze u Brut miris,tj.after shave i vadili ribu za ribom c:c
Otisla je tema opet u off,daj neki proveren recept za promenu Di::
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Post Reply

Return to “Boile”