Mix za Robin red

Miksevi, komponente, arome, aditivi i ostala hemija..

Moderator:Masterbih

Post Reply
kreculjsd
Pocetnik
Pocetnik
Mix za Robin red

Post by kreculjsd » 12 Apr 2013, 19:12

Ovo pitanje je za masterbih, koji od postojecih mikseva (masterbih) mogu da se kombinuju sa Robin Redom?

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: Mix za Robin red

Post by Masterbih » 12 Apr 2013, 19:28

Precizan odgovor i pojasnjenje bi bilo isuvise opsirno, ali evo ukratko:

Robin red je inace poznat kao atraktor i dozira se u malim kolicinama, a najbolje ce vam sjesti u neke riblje ili mesne mikseve kao sto su nasi: Premium Fish Mix, Bloody Fish Mix ili Premium River Mix.
Takodje se moze koristiti i u kremastim miksevima kao mala nota, a u birdfood je itekako dobrodosao, da nebude da se nemoze koristiti u ostalim.
Bitno je da ne prelazite 10% ukoliko koristite originalni Haith’s Robin Red ®
Koji miks posjedujete i za kad ga spremate?
Nakon vaseg odgovora na pitanje iznad, moci cu vam dati precizniju preporuku.

Bistro.

kreculjsd
Pocetnik
Pocetnik

Post by kreculjsd » 12 Apr 2013, 20:06

postovanje,narucio bih odvas zato sam se vama i obratio.10 maja imamo kolo u Backom jarku pa sam poceo da se pripremam.tamo se uglavnom pecalo na vocne i sbsov m1(koliko sam ja mogao da vidim).Posto su od skora zabranili tigrov orah sada je opcija mamaca siroka,Ja sam daleko pa nemam vemena da testiram nesto od asortimana koje imam pa cu morati dosta toga da ponesem.Jezeru treba nesto novo i kvalitetno a ja mislim ta ste to bas vi i zato bih se bazirao na vase proizvode.

pozdrav Dragan

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 12 Apr 2013, 20:20

Imate na nasem sajtu detaljan opis svakog miksa i sve sto je potrebno kao orijentacija za krajnji mamac, a Robin Red mozete dodatno dozirati u njih 20-30gr. po 1 kg miksa, ukoliko vam je bas potreban jer su miksevi ionako kompletni.

Evo vam link na opise: Bazni miksevi Masterbih

Post Reply

Return to “Komponente i ostala hemija”