Secas se Steve Karapandze?...ono cuveno "i jedna zlicica Vegete",hahaha....tako i ovi domaci dipovi i miksevi i neznam sta sve vise!sve moze al sto kazu "moze i prst u oko al moze da zaboli"......Masterbih wrote:![]()
Ova je dobra:
smejao sam se nazivajuci ih Stevom Karapandzom
Ma ako nemas love kupi neki gusti sok koji dobro mirise i udri..
Ja sam gledao ljude koji umacu boile u vodu - > pa u praskasti dip -> pa u pekmez i love tako.
Sve radi, ali kako i dokle
Dipovi
Moderator:Masterbih
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Re: Dipovi
[quote="Limar"]Solar dip koji peca je Jacko special
Ovo dobro zvuci gde uzimas ovaj dip uzeo bi i ja da imam bar neki koji je dobar,vidis da niko nece da mi otkrije tajnu.
Ovo dobro zvuci gde uzimas ovaj dip uzeo bi i ja da imam bar neki koji je dobar,vidis da niko nece da mi otkrije tajnu.
da malo pomognem,jaje ,hi test,aroma,amino,ako imas edz jos bolje,minut i 23 u kipucoj vodi a ovo je za tecne a za guste drukcije nesto ide
Daj malo pojasniAndjelko wrote:da malo pomognem,jaje ,hi test,aroma,amino,ako imas edz jos bolje,minut i 23 u kipucoj vodi a ovo je za tecne a za guste drukcije nesto ide
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Jel to neka tajna koju ne smijemo znat?ledeni wrote:Domaće je domaći, ima jedna nova caka za dipove super radi dipovi novog doba !!

Tajna !!nyko_10 wrote:Jel to neka tajna koju ne smijemo znat?ledeni wrote:Domaće je domaći, ima jedna nova caka za dipove super radi dipovi novog doba !!![]()
Masterbih wrote:Nije to neki bauk, ali tesko da se moze napraviti kvalitetan dip bez dobrih komponenti.
Ukoliko mislite napraviti bocicu dipa za 1-2 eur onda to bolje zaboravite![]()
P.S. Ja sam dugo vremena razmisljao da pustim u prodaju bazu za dip, znaci likvid sa magnetima za sarana, a ribolovac kuci samo doda neku svoju aromu, miris itd..
Ali ostalo sve na razmisljanju
Baš kao što Boris kaže za izradu kvalitetnih dipova potrebno je puno novca i kvalitetnih komponenti..
evo samo za primjer jedan dip koji moje kolege i ja koristimo na tekmama cijena komponenti za izradu dipa je preko 150 eura, a neke komponente se doziraju u kapima
u slobodnim ribolovima ih jako rijetko koristim, a ako koristim to su neki kupovni (osim ovoga sto je TOP SICRET
За коју количину је та цена, од 150 €?
150 eura dođu sve komponente koje idu u dipe...Маркоцарп wrote:Za koju količinu je ta cijena150 €?
ne možete kupiti npr 3ml MonstersCaraba od RH nego morate kupiti cijelu bočicu
a dip ima 6-7 komponenti, tako da dok ih kupite sve dati cete toliku količinu novca, a napraviti recimo 15ml dipa jer se dosta brzo kvari
E super, jednu komponentu imamo, još kad bi se netko otvorio i reko nam ostalih pet, šest komponenti, pa da isprobamo i mi, kako se pravi dip
Editirao moderator: napisao na latinici
Editirao moderator: napisao na latinici