ne znam dal mi je lepsa priroda iza tebe ili sarani?
Šaran ulovi 2012.
Moderator:Masterbih
Svaka cast druze , slike su odlicne....
salim se celokupna ocena je 10+ od mene 
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Re: Šaran ulovi 2012.
Cestitam carc. Sto rece repac neznam jel ljepsa pozadina ili ribe na slici. U svakom slucaju odceifilo se fino.
neznam dal je ovaj post na pravom mjestu, al nadam se da mi necete zamjeriti ako sam fulio. Vec odavno imam zelju da odlovim kampanju na rijeci Bosni. Znam da ima finih sarana, al ono sto mene najvise privlaci je to sto su to divlji rijecni sarani. Molio bih da mi neko, ko je vec lovio na Bosni i ko poznaje terene da mi kaze gdje bi bilo fino odloviti kampanju, odnosno dobru lokaciju i nasta mu je riba najbolje uzimala. Vjerovatno je to kukuruz, al jbg mozda je neko dobro prolazio i na nesto drugo osim kukuruza.
Ako je problem odgovoriti javno, moze odgovor i na PP. Mesara radi naravno.
LP i hvala.
neznam dal je ovaj post na pravom mjestu, al nadam se da mi necete zamjeriti ako sam fulio. Vec odavno imam zelju da odlovim kampanju na rijeci Bosni. Znam da ima finih sarana, al ono sto mene najvise privlaci je to sto su to divlji rijecni sarani. Molio bih da mi neko, ko je vec lovio na Bosni i ko poznaje terene da mi kaze gdje bi bilo fino odloviti kampanju, odnosno dobru lokaciju i nasta mu je riba najbolje uzimala. Vjerovatno je to kukuruz, al jbg mozda je neko dobro prolazio i na nesto drugo osim kukuruza.
Ako je problem odgovoriti javno, moze odgovor i na PP. Mesara radi naravno.
LP i hvala.
Keno to ce ti Boris najbolje objasniti on je vec lovio par dana prosle godine ...Znam da su ulovili par komada ,javit ce se on veceras sigurno.
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Hvala na odgovoru. Jel znate slucajno neko malo blize mjesto do sarajeva do doboja gdje se moze loviti ?
Cim ovo malo jos prigrije javim ti se masteru opet po jos koju dodatnu info i upute na lokaciju.
Pozzz i bistro.
Cim ovo malo jos prigrije javim ti se masteru opet po jos koju dodatnu info i upute na lokaciju.
Pozzz i bistro.
Evo mog prvog šarka ove godine sa Lapovca.
Odrađen kratki ribolov od par sati, ujedno i uspješno isproban novi recept.

Odrađen kratki ribolov od par sati, ujedno i uspješno isproban novi recept.

Evo koja slicica iz hladne Poljske gdje je cak i snjeg padao
maksimalna temperetura +3

Uploaded with ImageShack.us

Bravo Amireeeeeeee
Neka si malo merakao sa Poljskim saranima!
Neka si malo merakao sa Poljskim saranima!
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Šaran ulovi 2012.
Bravo Daiwa... To su ribe ... A necu pitati jesi se smrznuo...
Nadam se da ne zamjerite na ovako opsirnoj reporatazi