Uploaded with ImageShack.us
Moderator:Masterbih
Također, taj trenutno bas koristimledeni wrote:Najbolje mi se do sada pokazao Daiwa Duo Core 0.31 mm

Ovaj najlon već dugo gledam. Sviđa mi se njegova nosivost i boja. Interesira me kako izlazi sa role, te da li se kovrđa ili lijepo ravno izlazi van.c&r carp wrote:Ja licno koristim Awa-shima reflector. Fantastican najlon. Prilagodzava se boji dna, dobro jak, nije skup, a dosta ga dodze na spuli. Ja licno prezadovoljan sa njim, a koristim 0,26 mm debljinu najlona.
HT vise se ne pravi ispod 0.30 i nesto.....steta a tako fantastican u malim debljinama...pedjakv wrote:DAIWA INFINITI HT
Najlon veoma velike izdrzljivosti premazan slojem fluo karbona .veoma velikom cvrstocom na cvoru,smanjenom vidljivoscu u vodi i nepromenljivom istezanju kad je riba na stapu .
Proizvodi se u velicinama od 0.24,0.26,0.28,0.31,0.33 i 0.37
I jos jedan najlon veoma dobrog kvaliteta iz programa Korda koji se proizvodi u velicinama 0.30,0.33,0.35 i 0:38 .Korda ADRENALINE
Najlon koji moj dobar frend koristi i kad zapne za nešto recimo panj ne moš ga pokidat SHIMANO TEHNIUM

Pa vidis Limare u ovom moru proizvoda nemozes bas sve ni da znas i propratis mada za informaciju jos uvek ga ima u prdaji (stara zaliha) u tim manjim velicinama a za informaciju kao zamena za taj najlon izaso je novi DAIWA Infinity Floor IT Fluorocarbon u kalemovima od 500(29,90 EUR ) i 1000 metara(49,90 EUR ).Limar wrote:HT vise se ne pravi ispod 0.30 i nesto.....steta a tako fantastican u malim debljinama...pedjakv wrote:DAIWA INFINITI HT
Najlon veoma velike izdrzljivosti premazan slojem fluo karbona .veoma velikom cvrstocom na cvoru,smanjenom vidljivoscu u vodi i nepromenljivom istezanju kad je riba na stapu .
Proizvodi se u velicinama od 0.24,0.26,0.28,0.31,0.33 i 0.37
I jos jedan najlon veoma dobrog kvaliteta iz programa Korda koji se proizvodi u velicinama 0.30,0.33,0.35 i 0:38 .Korda ADRENALINE