kudos-pavlovci

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

limun-ruma
U razvoju
U razvoju
Re: kudos-pavlovci

Post by limun-ruma » 28 Jan 2012, 18:16

md_bait wrote:
limun-ruma wrote:
Andjelko wrote:ti si bio tamo zadnji na brani,jel tako,a ja sam na sredi bio,i dobili smo babusku za citavo takmicenje,imam novine od tad ovi dana cu ih nac pa ti postavit da se setis
Nedavno sam uspeo pronaci vhs kasetu, mislim bas sad tog kupa 2003. kojeg se prisecate,secate se da je bilo medijski propraceno,prebacio sam na dvd i ukoliko ne posedujete taj materijal a voleli bi ste rado vam mogu poslati! Lepo je prisetiti se .:) :.D
p. s. Ne krivite sebe ili pogresnu taktiku, ako ste tom prilikom pecali na brani i imali slabije rezultate,u samom startu nesrecan zreb vam je vec presudio no::
Pozdrav :HH
ako pecas fazaneriju ponesi mi obavezno ili mi posalji po sokolu. hvala unapred ne sekiram se video sam odma da nema vajde al sam ipak uspeo da se upisem sa lepom ribom a i provod je bio extra. sa pokojnim djolom nikad nije bilo dosadno a pecali smo par takmicenja. poz piv::
za ligu na fazaneriji jos mi je otvoreno pitanje,ali neki kup cu pecati sigurno ako se ne odlucim za ligu! U svakom slucaju mogu ti i po sokolu poslati,ili ostaviti kod Gorana kad dolazim ili ako zelis mogu ti poslati i postom! Od volje ti ali sigurno ga dobijas! pozdrav :HH

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 28 Jan 2012, 18:59

MA NE MORAS POSTOM. KAD BUDES DOLAZIO. POZZ

darkovip
Piskaralo
Piskaralo

Post by darkovip » 04 Jun 2012, 07:51

Image