Pozzz i
Jezero Snježnica
Moderator:Masterbih
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Pozdrav ljudi. Moze li mi neko reci da li je bio u skorije vrijeme na ovom jezeru, kako je prosao i da nas malo poblize upozna sa ovim jezerom. Cini mi se po slikama da izgleda prelijepo. Planiram ovo koji dan obici ga na par dana.
Pozzz i

Pozzz i
Re: Jezero Snježnica
Bio ja ljetos 2 dana smo tamo bili ,dobro jezero samo mi se cini malo potesko za loviti preveliko a ima i dubine da se najezis ,bas sam sad slike postavio kod tvojih jarana na forumu ......
jezero ogromno ima i ribe nije da nema,ali uvijek ali ebem ga,ako znas neke koji imaju kucice tamo i napecaces se ako hoces kao ja da probam da trazim neka mesta au brate nisam nasao nista plitko pa sam se i ja morao preselit s njima u kucice,sve u svemu treba posetit jezero ali bar dva tri dana i cuvat zivce za cverglana,
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Pa zar i tog smeća (Cverglana) ima u jezeru. Zove me jedan prijatelj dole u vikendicu. Lovio je amure i sarane al nije bio odavno dole. Takodzer hoce i omahnuti katkad pa mi draze priupitati jos ponekog nego njemu na prvu vjerovati. Gledao sam dosta slika jezera i cini mi se kao lijepo jezero, zato me i privlaci.
Hvala ljudi na odgovorima.

Hvala ljudi na odgovorima.