Gigantica

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

prda
Ribolovac
Ribolovac
Re: Gigantica

Post by prda » 03 Jan 2013, 18:14

Dobar ti izbor :.D
Pitam ,jer sam jednom prilikom kad sam bio na Zabarima, upoznao neke omladince koji su mi pricali o Amiru. Ako se dobro secam,koji je u Nemackoj upecao sarana koji je tog trenutka bio svetski rekord ,a jedan od momaka je bio njegov brat.
Pa reko mozda si ti taj

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 03 Jan 2013, 18:30

Ti si Prda vjerovatno naletio na Nermina Caru, Emirovog brata a ne Amirovog. Nermin se i sam jedno vrijeme okitio svjetskim rekordom ljuskara (Mary) i tada je ona tezila 39,6 kg.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 03 Jan 2013, 19:34

prda wrote:Dobar ti izbor :.D
Pitam ,jer sam jednom prilikom kad sam bio na Zabarima, upoznao neke omladince koji su mi pricali o Amiru. Ako se dobro secam,koji je u Nemackoj upecao sarana koji je tog trenutka bio svetski rekord ,a jedan od momaka je bio njegov brat.
Pa reko mozda si ti taj
Kao sto Tare rece nije rijec o meni , a jasam Ti relativno frisak sto se tice saranskog ribolova ali trudim se krezi:: krezi:: .

Mogao si primjetiti da nedjelim savjete ovde po forumu -kako ,sta ,koliko itd , kao neki nakon 4-5 kampanja (izlazaka na vodu) .
Ja se jos ucim kemija:: hihi::

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 04 Jan 2013, 07:14

Emir,Amir jbg lici,a i bilo je pre najmanje cetiri pet godina dobro se i secam uopste imena,ipak sam ja covek u godinama :.D
Druze ja pecam malo duze,ali jos uvek ucim,i nadam se da cu jos mnogo godina imati sta da naucim.
U principu ova nasa zajebancija je mnogo prosta stvar sa previse detalja i nemozes sve znati,zato treba uciti ali nije lose ni podeliti,aj ne dakzem savete vec neka svoja iskustva,pa dali kroz zajebanciju ili kroz ozbiljne tekstove to je vec stvar osobe,ali ko hoce da cita,stvro da cita uvek ima nesto da pronadje. c:c

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”