Hesova graba
Moderator:Masterbih
Hahaha bravo Cipo !! Svaka cast!!
Re: Hesova graba
BRAVO 
Danas sam skoro cijeli dan u miru i tišini sam lovio i ništa,a onda popodne se skupilo nas 5-6 i u razgovoru nas prekine griz...,ali je henger otišao dolje,riba je popustila...i posumnjao sam da je deverika jer sam lovio na par metara od kraja,a ipak je petero ljudi na samoj obali puno.
Međutim poslije podizanja štapa uslijedio je šok,riba je strašno zapumpla par puta i odjednom se otkvačila...svi su ostali bez riječi,a onda naravno zezancija.
I opet je riba primila jednu samu popupicu Premium river 10 mm

Međutim poslije podizanja štapa uslijedio je šok,riba je strašno zapumpla par puta i odjednom se otkvačila...svi su ostali bez riječi,a onda naravno zezancija.
I opet je riba primila jednu samu popupicu Premium river 10 mm

Par sati slobode i jedan amurko uz još jedno otkvačivanje

Več mi je pomalo glupo pisati...,aaaliiii..opet par sati
i gas Hesova.
Oko 18 h sam zabacio i nahranio..daaaa,bilo mi je jako teško
Vidi se po strunama kako daleko lovim...

iiiiii već nakon nekakavih pola sata silovit griz...oni koji su lovili na par metara daljine znaju o čemu pričam,skačem i podižem štap...amur je vidim odmah i luduje kroz lopoč kao lud...,ali relativno brzo ga uspijem usačiti

Moram se pohvaliti poklonom za rođendan jer mi je Nina kupila kameru za podvodno slikanje i snimanje <3 .Hvala još jednommm!!

Mislim si...pa sve je rasturio...ne znam da li da uopće više zabacujem i pričam sa Ninom,a ona mi kaže...pa zabaci..znaš da uvijek zna uz obalu riba šetati
.
Poslušam je i prebacim štapove i za svega nekakvih sat vremena opet siloviti griz...signalizator se hoće razletiti,a štap poskakuje kao da je na rodeu
.
Sada je borba malo drugačija...odmah znam da je šaran i vidim da nije preveliki,ali se bori i u granju i u lopoču...pomalo sam jači od njega i uspijem ga usačiti...riba je predivne tamne,skoro pa crne boje...

Više niti ne zabacujem...presretan sa ovakve dvije ribe pakujem stvari i odlazim sa Luckyem doma k Žani i Nini <3
LP i bistro!!
Oko 18 h sam zabacio i nahranio..daaaa,bilo mi je jako teško
Vidi se po strunama kako daleko lovim...

iiiiii već nakon nekakavih pola sata silovit griz...oni koji su lovili na par metara daljine znaju o čemu pričam,skačem i podižem štap...amur je vidim odmah i luduje kroz lopoč kao lud...,ali relativno brzo ga uspijem usačiti

Moram se pohvaliti poklonom za rođendan jer mi je Nina kupila kameru za podvodno slikanje i snimanje <3 .Hvala još jednommm!!

Mislim si...pa sve je rasturio...ne znam da li da uopće više zabacujem i pričam sa Ninom,a ona mi kaže...pa zabaci..znaš da uvijek zna uz obalu riba šetati
Poslušam je i prebacim štapove i za svega nekakvih sat vremena opet siloviti griz...signalizator se hoće razletiti,a štap poskakuje kao da je na rodeu
Sada je borba malo drugačija...odmah znam da je šaran i vidim da nije preveliki,ali se bori i u granju i u lopoču...pomalo sam jači od njega i uspijem ga usačiti...riba je predivne tamne,skoro pa crne boje...

Više niti ne zabacujem...presretan sa ovakve dvije ribe pakujem stvari i odlazim sa Luckyem doma k Žani i Nini <3
LP i bistro!!
Iz ovog tvog teksta se vidi da ipak nekad treba i žene poslušati.
Lijep, kratak ali sladak ribolov.
Čestitam čipo
Lijep, kratak ali sladak ribolov.
Čestitam čipo
Zaboravih pokazati sa čim hranim

Cipoooooooo...i meni rodjendan za koji dan kazi Nini da ni ja nemam kameru ....hahahahahahah malo sale ..predivne fotke!!! 
Hahahahaha,Beli da nastavimo u istom tonu...
Jučer dobijem dozvolu da odem na malo duže,od nekakvih 15 h
i zabacim dva na umjetnu kukuruzu zbog amura i jedan na dvije river ice boile,možda primi i koji šaran
. Igram se i sa predvezom

Sada prihranjujem samo sa peletama i Hi-Attract boilama sa kojima hranim malo duže istu poziciju i stalno dobivam griz do dva.
Naravno...ništa se nije dešavalo,valjda jer sam došao prerano
.
Dok čekam malo se igram novom kamerom,a malo aparatom...Mislim da pokoja slika dočarava gdje lovim...

A onda oko 19,30 h !!!!!!

Tipičan amurski griz i borba sa manjim amurom u granju i lopoču završava mojom pobjedom!!

Zanimljivo je da sam amura dobio na ajsice...,a poslije nekakvih pola sata imam siloviti griz bez stajanja na umjetnu kukuruzu,griz koji jedva uspijem zaustaviti,tu sam imao lijepog šarana na štapu,da šarana jer sam ga vidio,ali mi se na žalost otkvačuje u lopoču...
Lijep pozdrav i bistro!!
Jučer dobijem dozvolu da odem na malo duže,od nekakvih 15 h

Sada prihranjujem samo sa peletama i Hi-Attract boilama sa kojima hranim malo duže istu poziciju i stalno dobivam griz do dva.
Naravno...ništa se nije dešavalo,valjda jer sam došao prerano
Dok čekam malo se igram novom kamerom,a malo aparatom...Mislim da pokoja slika dočarava gdje lovim...

A onda oko 19,30 h !!!!!!

Tipičan amurski griz i borba sa manjim amurom u granju i lopoču završava mojom pobjedom!!

Zanimljivo je da sam amura dobio na ajsice...,a poslije nekakvih pola sata imam siloviti griz bez stajanja na umjetnu kukuruzu,griz koji jedva uspijem zaustaviti,tu sam imao lijepog šarana na štapu,da šarana jer sam ga vidio,ali mi se na žalost otkvačuje u lopoču...
Lijep pozdrav i bistro!!
Čipo majstore, u tvom stilu, priroda,istinsko guštanje, krasne fotke i naravno riba