objeručke prihvačam priliku jer sam ponovo hranio na novoj poziciji,dvanajstici i žurim na vodu.
Kada sam došao obilazim Matu i Marka oni su isto stigli netom prije mene.
Pozdravljam se s njima i odlazim na poziciju,prihranjujem i zabacujem.
I eto već je 12,30 h .
Nova pozicija...

Dok sam se gibao i sve radio bilo mi je toplo,ali kada sam se smirio počelo mi je biti sve hladnije,a i vjetar je počeo jače puhati pa sam otišao u auto po duksu,uzimam duksu i pogledam poziciju odozgora...učini mi se baš fora i lupim jednu fotku,taman sam htio još jednu kada čujem da je signalizator napravio dva bipa...da nije vjetar..jer je jako puhalo i u naletima...,ali nije prošla niti sekunda i...biiiiiiii...
Neprekinuti jednolični ton...hjaaaooooo!!
Trrrrrk odozgora...bacam putem duksu,zalijem čizme jer nisam uspio podići sare na ribaricama i samo gledam kako riba odlazi lijevo...konačno primam štap u ruke i osjetim ribu par sekundi,a onda sve staje...ne osjetim udarce ribe...sve je mirno..probavam popustiti...ništa,napeti...ništa...nema druge napnem koliko mogu i osjetim da povlačim granu,uspijem je izvuči van...na grani vise još boile,a prema autu se vidi duksa gdje sam je bacio

Ljut sam šta mi je riba otišla jer je to ribolov od par sati i svaki griz je...pojam,ali šta bih...
Prezabacujem štap i liježem na ležaljku,javljam Nini da sam izgubio ribu,a ona me grdi i govori da dobro znam da je sve u granju, da šta si odmah nisam uzeo duksu
Ne znam da li je prošlo i 20 ak minuta,a vrag mi ne da mira i idem još jedan štap zabaciti na poziciju na kojoj je bio griz,
stajem kod štapova i gledam koji bi...kada signalizator na onom štapu na koji sam imao griz napravi bip,bip...gledam da nisam čizmama zapeo za štap kada se u djeliću sekunde štap strese i signalizator zavrišti,e ovaj puta nema trt mrt..odmah primam štap i ne dam ribi da mi ode predaleko...nekako je uspijem usačiti i zovem Marka da me dođe poslikati

Ostavljam ribu u podmetaču i trčim po kadicu u auto i slažem je..dotle dolazi i Marko i pomaže mi kada odjednom signalizator na desnom štapu propišti i ne staje,ali sam blizu i u tren oka podižem štap i zaustavljam ribu,Marko brže sklapa drugi podmetač i za čas je riba u njemu,veselju nema kraja!

A onda nešto šta se jako rijetko vidi na Hesovoj

Brzinsko fotkanje,riba je oštećena od granja za poluditi...kao da je bila u mrijestu pa se oštetila

I druga...ribe nisu prevelike,ali vrijede svake ljuske

I naravno uz pozdrav...baj,baj!!

Netko će se čuditi kako i zašto se ovoliko veselim ribama sa Hesove...,ali tko zna šta je Hesova...ne ce uopće
Pozdrav i bistro!!