Odlučujem loviti samo sa boilama i to u kombinaciji rak&dud plus popapica breskva i sve se nekako ponavlja..ne bas isto,aliii..u istom tonu...
Poslije kratkog vremena imam prvi griz i drilam amura...,nije veliki i za tili čas je pred podmetačem,amur uazi u podmetač...pokušavam ga podići i privući,aaaliii mreža je zapela... negdje dublje za neku granu...amur poznato izleće iz podmetaća,a struna na moju i njegovu žalost puca
Baš sam tužan jer mi se stalno nešta ružno dogadja,aaalii nema šoka ni snega i nadam se da će se bez problema osloboditi udice i sistema...
Nastavljam dalje...
I ubrzo me trgne bip,bip,biiiiiiiiiiii...
Podižem štap i osjetim malo ozbiljniji otpor...,ali riba mi ulazi u lopoč..ne želim natezati več štap stavljam u signalizator..gledaam ga kao u ozeblo sunce..,ništa se ne dešava..okrenem se da se ponem,a on krene...opet podižem štap i uspijem ribu povući iz lopoča...
Po ponašanju sam već znao da je amur i to veći...brzo dolazi do podmeča i uspijem ga usačiti bez problema...,aaaaaaliiiikako nisam rasklopio kadicu ostavljam ga na sekundu u podmetaču koji zakvačim za nekakvo deblje drvo u vodi...popnem se i..iiiii..pljas,pljas,okrenem se,a nema ni drveta ni podmetača,skačem dolje u hipu i u vodu..buć...sva sreća da nije duboko

upadam do koljena...sjedam u blato...i uspijem uloviti podmetač i sreća velika..amur je još unutra

Alliiii..sve se isplatilo!!

Mislim da ne trebam niti napominjati da sam lovio par sati
Bistroooo!!