Na grabi se jako slabo lovi,ali i ribolovci baš i ne dolaze...valjda baš zbog toga...nas par kojima ne smetaju amuri dodje i da se uloviti tih amura,ali ne i šaran koji nije ulovljen već nekakavih mjesec,mjesec i pol...,a to me živcira i vuče..opet i opet i uvijek se nadam šaranu...
Sa Lakijem odlazim popodne i prihranjujem sa par saka boili i potom zabacujem provjerenu kombinaciju..rak & dud i popapica breskva
Iako je vruće stalno imam čizme na nogama jer po svaku ribu moram ići u vodu,poradi gustog lopoča

Nije prošlo puno vremena i imam griz..podižem štap i riba zapumpa...da,amur je...i to ne veliki..šta je tu je..gazim vodu i lopoč...sačenje i slikanje..

Prebacujem štap i bacim šaku boili i idemo dalje...
Ništa se ne događa do mraka i več kada sam sve pokupio osim pribora imam dešavanja na sistemima..to zovem prolaze i natezanja amura za boile,a da se ne ulove..i bilo je samo pitanje minute kada će riba stisnuti..tako je i bilo...siloviti griz i na štapu osjetim malo ozbiljniju ribu...
Gaženje po lopoču do mjesta gdje mogu ribu ubaciti u podmetač i onda borba,amur se ne da..vidio sam da je amur,ali nikako ga strpati u podmetac...i onda poslije silne borbe i natezanja ipak uspijevam
Slijedi slikanje...

ispričavam se na više slika iste ribe,ali jednostavno ne mogu odoliti
I to je bilo to za to popodne