Znao sam da kolege love na poziciji tri i da su imali dobar ribolov,kuda ću i šta ću,došavši na Bajer vidim više ekipa kako love na livadi,ali meni to nije privlačno i ići ću nedgje gdje lovim na bliže,znači ostaju jedinica i osmica.
Došavši do trojke stanem,upoznam se i popričam sa kolegama,a oni se krenu pakirati...eto gdje ću i loviti
Dečki su mi čak pokazali gdje su lovili i kako i sve ispričali,sve manje je takvih ljudi na vodi...i ovom prilikom im se zahvaljujem i pozdravljam ih
Sačekam da odu i onda sve polako...i prihrana i šator i sve...Lucky se odmah sparkirao na svoju dekicu premda je šator bio daleko od složenoga

A onda konačno sve zabačeno i slijedi čekanje...
Naravno kada se ima poviše toga...mora se i zapamtiti gdje , šta i kako

Na podmetač je montirana kamera da probam snimiti sačenje ribe...

Snimka nije nešto,ali po mraku je i kako je,je...
Ništa se nije dešavalo i već me počela loviti panika,a u sve vjerujem bez zadrške...Dolazi mi u posjetu Brc,malo pričamo i on me tješi i govori mi kako će krenuti...i taman kada se već spremao da će ići imam lagani griz na srednji štap...na boilu od jagode,tj. na boilu arome od jagode plus popapica od breskve,a umočeno u fish dip...malo luđa kombinacija...
Podižem hitro štap i osjetim ribu,a nije babuška,ne mogu vjerovati!! Imam šarana,polako ga privlačim,ali je bez problema završio u podmetaču kod Brca...Hvala na pomoći
Brzo slikanje i adioooo..

Odmah mi je lakše...odahnuo sam,a noć je duga...
jedno vrijeme je mir i ništa se ne dešava i tonem u san...
Spavam prvi san i čujem da signalizator zasvira jednom,dva,tri puta,jedva se trgnem i iskačem iz kreveta kao munja ipak su štapovi na tvrdo poriktani radi blizine granja...ova riba je primila na desni štap na jagodu plus popapica premium river.
Podižem štap i osjetim težinu ribe,riba se samo polako valja po dnu,ali je uspijem dobiti pod noge,a onda nitko nikuda,samo se vrti po dnu i onda konačno kroz neko vrijeme vidim da je predivna lijepa ljuska u pitanju.
Još malo i uspijem ribu ubaciti u podmetač,veselju nema kraja,osobito kada sam ribu podigao iz vode...Ooooopaaaa!!!!
Važem je, pregledavam,a potom i slikam...Prekrasna napucana riba.

Poslije ove ribe mi je bilo potpuno svejedno da li ću još šta uloviti...
Aliiii...oko pola četri imam siloviti griz kao u sred ljeta ovaj puta na lijevi štap,znači na sve štapove i kombinacije sam imao po griz i to na,naravno jagodu plus popapica banana i fruit dip.
Opet predivna velika riba koja se borila isto kao luda,na žalost rep joj je dosta oštećen,ali nadam se da će zarasti...

Poslije puštanja ribe sve presložim i zabacujem,poriktavam henger i polako krenem u vreču i čujem bip...valjda struna sjeda i rikta se..sagnem se da udjem u šator kada signalizator prosvira,skok do štapova i u tvrdo...
Znači nije prošlo par minuta kako sam zabacio i riba je primila ponovo ovu kombinaciju...
Brzinsko sačenje jer riba nije prevelika,slikanje i do idučeg puta...by,by...

Ujutro kako je svanulo nakobrao sam pozicije da ne lupam spombom,ali više nije bilo niti griza,mislim na šarane.
Kako sam pokušavao zabaciti što bliže granju,uspio sam ostaviti sistem na vrbama i sada sam stavio hranilicu i na nju sam stavio sistem sa ringom i crvićima,a zabacio sam na prolaz izmedju otoka jer sam tamo vidio okretanje šarana,na žalost uspio sam uloviti samo još jednu hanjicu i to je to.

Aliiiiii niti najmanje nisam nezadovoljan,čak što više prezadovoljan,upoznao više dobrih ljudi,ulovio četiri predivne ribe još uvijek u hladnoj vodi i stvano uživao na ovoj maloj,ali predivnoj vodi.
Naravno,pozdrav svima i vidimo se
Lijep pozdrav i bistro!!