Prvi Ovosezonski..

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
tomoZG
ViP
ViP
Prvi Ovosezonski..

Post by tomoZG » 14 Mar 2016, 19:10

Pozdrav kolege..
Evo prvi ovosezonski ribolov sa noćenjem je pao.Vremenski uvjeti katastrofalni.Nivo jezera porastao preko metra,većina pozicija pod vodom,nemoš nać 3 kvadrata suhog za postavit šator,temp.vode 6 stupnjeva,hladan sjeverac pokušava isčupat šator,prsti sa lede i ne osjećaju i da sad ne nabrajam sve te čari,al nema predaje.
Dakle ovaj dio testnog mixa smo odradili odmah po njegovom dolasku,a sad je došao red da ga i isprobamo.

Image
upload an image

Image
image upload no resize

Opredjeljujem se za poziciju na najplićem dijelu jezera odmah u neposrednoj blizini granja što će se kasnije pokazat kao lošiji izbor jer od dvije ribe koje sam imao u 20-ak sati jednu sam naravno izgubio u granju.

Image
adult photo sharing

Čačkalo se na svakakve kombinacije ali je osnovna boila stalno bila testna ,a ostale kombinacije su se mijenjale.Test boila je bila kokos,plum i monster-jagoda

Image
how do you print screen
Image
img

I konačno nagrada koja je stigla oko ponoći (12,5kg) i vrlo ugodno me iznenadila svojom borbenošću za ovaj period godine.

Image
free upload pictures

Ovaj ribolov je bio više borba sa lošim vremenom nego bilo šta drugo,ali eto uspio sam upisat dva griza i polovičnu realizaciju koju opet pripisujem lošim vremenskim uvjetima, jer je vjetar radio velike lukove na najlonima te sam osjetljivost na signalizatorima smanjio na minimum i s tim sam ribi dao dobru prednost.Kad se signalizator javio već je bilo prekasno-"svaka škola se plaća"
Uskoro nastavljamo dalje ovu storiu uz nadu da će nam vremenski uvjeti biti malo naklonjeniji pa možda upišemo i koju ribu više...
lp.tomo
Image

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: PRVI OVOSEZONSKI...

Post by Masterbih » 14 Mar 2016, 21:48

Bistro Tomo!
Vidim i buduci majstor je radio na izradi mamaca 2::u

Beli 059
Filozof
Filozof

Re: PRVI OVOSEZONSKI...

Post by Beli 059 » 14 Mar 2016, 23:44

Bistro Tomo,
Napokon se izaslo na vodu...to je naj bitnije a bila je i nagrada...
Bice bolje svakako ...ni vreme nije bilo naklonjeno.
Ali ipak krenulo se ....

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”