Dogovaram sa Ninom kako će s Žanom biti na ručku na grabi do mraka,a pred većer doma na spavanje...
Tako je i bilo...

U lopoču sam vidio basove i probavam uloviti kojega,uspijeva mi,ali gubim gumu...
I tu gumu poslije ide tražiti nas petoro
A Žana kako je bila u čarapama...bila mi je u naručju...
Skaćem!!
Nina vićeee...ne baaacaaajjj jeeeee!!!!
A već sam gledao gdje bih je na najmekše aterirao...noooo...šta ću...trrrk tih par metara s njom i kontra,a zatim unazad sa rukom na špuli i Žanom u naručju...koji je to prizor bio!!
Uspijevam Predati Žanu,a ona trči i lovi podmetač...sunce tatino!!
Pali smo u nesvjest!

Preuzimam podmetač i privodim borbu do kraja...

I opet Žana trći sa kanticom i ide polijevati ribu...sve je naućila i to jaaaakoo brzo...hjoooojjj!!
Polijevamo je i divimo joj se...

Naravno...i slikamo se...pitam je kolika je riba...veeeeeliiikaaaaaa!!!!

Još joj je samo žao šta je ne može pustiti,aliii i to ćemo

Moje cure odlaze,a ekipa dolazi
Većer pada i uživancija...

Ekipa se razilazi...,a Laki i ja ostajemo uživati...
Sna baš i nema jer Laki svaki čas leti za čagljevima,dabrovima,lisicama,štakorima,...i tko zna za čim sve ne...
A pred jutro si mislim opet ne će biti raanoogg dizanja...
Noo...konaćno zaspimo obojica,aaaaliiii...bip,bippp...
Taman sam lijepo zaspao,a moram skakati kao lud...jedva dolazim sebi,ali uspijem ribu odvojiti i usaćiti...
Ništa,slijedi i slikanje...riba je predivna...

Kakavi detalji...hjooojjjj...

Nadam se da se opet vidimo za koju godinu...

Dečki špinaju,a ja se bacam u krevet....jedva gledam...

Noooo...opetttttt...bip,bipppp...
Skakanje i podizanje štapa,a zatim unazad...i...riba ooodeeee..skroz u lijevo...potežem...,popuštam pa opet potežem,aliii...đabe riba odlazi skroz u lijevo...i ulazi u lopoč...nema veze,samo da ne dohvati granje...polagano je privlaćimm,aaaaliii...
Naravno...najgori scenario...,a več fućkam dečkima da ako mi uđe u korijenje da mi dođu pomoći sa čamcem...
Kad odjednom luđak opali po gasu i raaaavno u srušeno drvo...
Tu je bio na žalost kraj.
I to bi bilo to.
Ovaj puta sam opet lovio na Masterbihovu boilu koju sam sam rolao od gotove smjese,alii sam joj još ponešto dodao
Iiiii to je na kraju tako i ispalo u zbroju...dvije ribe na jagodu,a jedna na GLM
Dušebrižnici uživajte,a svim ljudima dobre volje lijep pozdrav i Bistro!!