Jezero Pelagicevo
Moderator:Masterbih
Fantasticna lokacija,jako dobar riblji fond,dobra destinacija i za testiranje...
Re: Hajde da pocnemo iz nase avlije.... :) Pelagicevo....
dobra destinacija i za nase okupljanje. mozda vec na pocetku sezone jedan vikend i jedan na kraju da se vidi sta se uradilo u toku godine.
Hajde da pocnemo iz nase avlije.... :) Pelagicevo....
Jako dobar predlog za ovo okupljanje.... Nesto bi se stvarno trebalo uraditi po tom pitanju....
Moglo bi se dogovoriti svasta, ja sam uvijek za
P.S. ali to bi se trebalo dosta ranije isplanirati i rezervisati pozicije, znate i sami da pelagicevo uvijek ima posjetilaca..
P.S. ali to bi se trebalo dosta ranije isplanirati i rezervisati pozicije, znate i sami da pelagicevo uvijek ima posjetilaca..
ja sam to vise mislio prije sezone, da se fino okupimo u onoj kafanici, nesto da se vrti na raznju, nesto okrece na rostilju.... cisto kao neko edukativno okupljanje.... sto se tice pecanja to ce nam svima biti zadatak da odradimo i vratimo informaciju..... radi upoznavanja i ostalo.. a ne za samo pecanje...Masterbih wrote:Moglo bi se dogovoriti svasta, ja sam uvijek za![]()
Već sam hteo da napišem novu temu o tome kako bi bilo lepo da se okupimo svi(naravno onaj ko bude mogao, svako ima svoje obaveze) na nekom jezeru, i onda sam pročitao deo o tome u ovom postu.
Apelujem na Masterbih-a, da ozbiljno razmisli o tome, mislim da je njemu a i nama u interesu da se upoznamo lično, da on vidi ko smo mi, koji testiramo njegove proizvode i da mi upoznamo gazdu.
Apelujem na Masterbih-a, da ozbiljno razmisli o tome, mislim da je njemu a i nama u interesu da se upoznamo lično, da on vidi ko smo mi, koji testiramo njegove proizvode i da mi upoznamo gazdu.
Hehee, ljudi odlicna ideja i pogotovo to za pelagicevo, i ja sam za eto toliko o tome,....trebamo se samo dobro organizovat, rezervisat sto se treba rezervisat,...klupo je sad u ovoj temi dogovarat se ali mislim da bi bilo dobro da kolega Boris otvori novu temu ako bi trebali sta da diskutujemo u vezi okupljanja....
A evo i od mene jedan amurko i jedan saranko sa pelagiceva

...A sad pustanje

A evo i od mene jedan amurko i jedan saranko sa pelagiceva

...A sad pustanje
Last edited by DOX on 05 Nov 2012, 14:53, edited 1 time in total.
Bboy OR DIE !!!
Bravo DOX, lijepe ribe, a od mene palac gore za okupljanje i ideju oko toga a do tad da postavimo koju sliku sa Pelagiceva.

21,600 kg cistog zlata sa Pelagiceva, riba uhvacena na Jadransko Podunavskom Kupu, pozicija br.20

21,600 kg cistog zlata sa Pelagiceva, riba uhvacena na Jadransko Podunavskom Kupu, pozicija br.20
Last edited by Linear on 16 Jan 2012, 14:16, edited 1 time in total.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”