Tresetište - Palić

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Sanadac5
Guru
Guru
Re: Tresetište - Palić

Post by Sanadac5 » 13 Jan 2012, 00:38

Zaista prelepo, sta drugo reci . :)

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 13 Jan 2012, 08:17

DOX wrote:Bistro. Svaka cast ljepe ribe, imam zelju da odem na ovo jezero :)
Gledao sam ribolovacki film o saranima i bas je prikazivalo jezero"Tresetiste", bas tad se odrzavao kup,...u tadasnje vreme najveci saran je varirao od 18-20 kg nazvan imenom "Mira Markovic", dali moze neko da mi kaze sta je sa tog sarana?? Hvala
Pozz :)
Neznam šta je sa "Mirom", ali znam, da u prošlom sezonu najveća ulovjena, je bila preko 26kg. Mi smo imali na zadnjem takmičenju jedan od 20.9... a nije bila najveća riba, rumuni su upecali jedan od 22.35...

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 15 Jan 2012, 19:14

pozdrav,i ja nosim velike i dobre uspomene sa tresetista,prelepo sve,reci mi gde je sad ivica kiralj, jaoo:

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 15 Jan 2012, 19:23

Andjelko wrote:pozdrav,i ja nosim velike i dobre uspomene sa tresetista,prelepo sve,reci mi gde je sad ivica kiralj, jaoo:
jos uvek je on glavni tamo!

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 15 Jan 2012, 19:24

Fantasticno, vec dugo vremena se kanim posjetiti ovo jezero, ali mi nekako uvijek iskrsne nesto drugo yapa:: prokletinja hihi::
U Subotici mi je djed zivio dugo godina, a tamo je i umro, sahranjen tamo pa sam mislio ujedno obici rodjake, a i iskoristiti dolazak za makar 2-3 dana ribolova, ali...

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 15 Jan 2012, 19:27

2005 sam uzeo drugo mesto na euro kupu pa sam dolazio jos dvaput i nisam se vise cuo snjim,za mene je bio ok,prema meni,sve najbolje imam za tresetiste

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 15 Jan 2012, 19:32

Masterbih wrote:Fantasticno, vec dugo vremena se kanim posjetiti ovo jezero, ali mi nekako uvijek iskrsne nesto drugo yapa:: prokletinja hihi::
U Subotici mi je djed zivio dugo godina, a tamo je i umro, sahranjen tamo pa sam mislio ujedno obici rodjake, a i iskoristiti dolazak za makar 2-3 dana ribolova, ali...
Svakako nam javite, pre nego sto dolazite, da organizujem ekipu, da se i licno upoznajemo i da pecamo zajedno. Jezero je uvek pun! Znaci treba planirati dosta napred, minimalno mesec dana, ali bolje jos ranije rezervirati mesta!

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 15 Jan 2012, 19:35

Andjelko wrote:2005 sam uzeo drugo mesto na euro kupu pa sam dolazio jos dvaput i nisam se vise cuo snjim,za mene je bio ok,prema meni,sve najbolje imam za tresetiste
Ivica je fantastican covek! Nisam video jos jednog takvog coveka, ko tako voli prirodu i sarane kao on! :)

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 15 Jan 2012, 19:36

Ivica je strasam momak, mnogo toga je preturio preko glave da bi to jezero danas izgledalo ovako, i zato mu svaka cast. inace sam tamo 2003 osvoio euro cup pored capana, bekera, sapanjca, melega a bilo je jos prvih mesta i plasmana, pa mi je to jezero jedno od najdrazih.

BT Carp Fishing Team
Ribarcina
Ribarcina

Post by BT Carp Fishing Team » 15 Jan 2012, 19:50

md_bait wrote:Ivica je strasam momak, mnogo toga je preturio preko glave da bi to jezero danas izgledalo ovako, i zato mu svaka cast. inace sam tamo 2003 osvoio euro cup pored capana, bekera, sapanjca, melega a bilo je jos prvih mesta i plasmana, pa mi je to jezero jedno od najdrazih.
Sve cestitke, za pobedu na euro cupu! Ta takmicenje je veoma teska. Dalaze najbolje sarandzije iz europskih zemalja...

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”