Bistro.
Reka TISA
Moderator:Masterbih
Bravo Sanadac5, prelijepa riba
Bistro.
Bistro.
Re: Reka TISA
Na vodu tj.reka Tisa izasao sam negde posle 10h . na svoje omiljeno mesto.Dan je bio vetrovit duvao je severo- istocni ,kasnije se smirilo,
Odlucio sam pecati samo sa dva stapa , i to oba sa hranilicom i sto se podrazumeva kraci predvezi (kada koristim hranilicu )kada pecam na hranilicu tada ne prihranjujem- vec samo preko hranilice .ali tada u hranilicu ubacujem tj.stavljam secerac iz konzerve !
..Oba stapa sam namamcio jedan sa 3-zrna a drugi sa 4-ri zrna Cuuk (kukuruza)jedan bacam krace a drugi duze .Nakon kraceg vremena na kraci javlja se sarance od 3.5kg .gde ga nakon vadjenja pustam.nakon toga nista se ne desava .
U15,25h oglasava se desni signalizator gde sledi udarac,dajem kontru ,u startu izvlaci mi nekih 5-6m strune ,polako ga zaustavljam i za nedugo ga vracam i polako ga dizem na povrsinu , ubacujem ga u meredov....vaga pokazuje 14kg...

Odlucio sam pecati samo sa dva stapa , i to oba sa hranilicom i sto se podrazumeva kraci predvezi (kada koristim hranilicu )kada pecam na hranilicu tada ne prihranjujem- vec samo preko hranilice .ali tada u hranilicu ubacujem tj.stavljam secerac iz konzerve !
..Oba stapa sam namamcio jedan sa 3-zrna a drugi sa 4-ri zrna Cuuk (kukuruza)jedan bacam krace a drugi duze .Nakon kraceg vremena na kraci javlja se sarance od 3.5kg .gde ga nakon vadjenja pustam.nakon toga nista se ne desava .
U15,25h oglasava se desni signalizator gde sledi udarac,dajem kontru ,u startu izvlaci mi nekih 5-6m strune ,polako ga zaustavljam i za nedugo ga vracam i polako ga dizem na povrsinu , ubacujem ga u meredov....vaga pokazuje 14kg...

Bravo Sanadac
Koliko Te pratim ovdje na ovoj temi dosta si uspjesan na Tisi.
Bistrooo
Bistrooo
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
"B I S T R O " LinearLinear wrote:Bravo Sanadac![]()
Bistrooo
- debeli sremac
- Ribolovac

kako radi ovi dana , ja bi se malo uputio dal u nedelji ili subotu.
ako treba , nema potrebe !
Neznam..nisam bio ovih dana ..ali nameravam za vikend ici..debeli sremac wrote:kako radi ovi dana , ja bi se malo uputio dal u nedelji ili subotu.
kako vidim na vodostaj za reke ,Tisa je ovih dana u opadanju..a temperatura vode za Tisu -8,4c
- debeli sremac
- Ribolovac

Bistro!!!debeli sremac wrote:ja odo ujutru a ti kako oces,
daj posle ,malo kratkog izvestaja ..sa pecanja
nije bitno kakav je rezultat
- debeli sremac
- Ribolovac

rezultat je sledeci pezo mi se nevidi do pola vrata od blata ,gde ja pecam brodovi pod reflektorom nasipaju obalu i koliko sam video rade put tako da sam primoran bio da odem na komercijalu da ne propadne dan . sledece sezone sam tamo stalno
ako treba , nema potrebe !