Reka TISA

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Sanadac5
Guru
Guru
Re: Reka TISA

Post by Sanadac5 » 18 Nov 2012, 16:14

Gde si isao i na koje kom.jezero..kako si tamo prosao ... :.D
da li je bilo akcija ..ako je bilo carp:: ..daj malo da bravo: vidimo ubaci koju fotku..:Dtt

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 18 Nov 2012, 22:19

backi jarak je odavno otisao u zimski san plitka voda u obliku kade, a stalno vetar hladi vodu . riba je jos pre deset dana prestala da jede. skoro puno jezero je bilo samo jedan je imao dva komada i to na crvice i fider .a na 20km na tisi nasipaju obalu kamenjem i rade koliko sam ja skontao put pored nasipa bagera i svakakvi cuda ima oko vode
ako treba , nema potrebe !

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 01 Dec 2012, 17:14

Sanadac5 wrote:jos ... reka Tisa
Image

Image

Sanadac kad si ovo uhvatio ponovo ovu ribu?

Bistroooo c:c
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 01 Dec 2012, 19:24

Linear wrote:
Sanadac5 wrote:jos ... reka Tisa
Image

Image

Sanadac kad si ovo uhvatio ponovo ovu ribu?

Bistroooo c:c
Linear ,u pitanju je isti saran sa jos te dve slike ..nisi dobro razumeo gornji naslov ..Bistroooo

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 01 Dec 2012, 23:17

Ja mislio opet se isti zaletio pa reko zar se i na rijeci to moze desiti u tako kratkom vremenu!

Ono moj zajeb hebiga.... c:c

Bistrooo c:c

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Delboy
Guru
Guru

Reka TISA

Post by Delboy » 02 Dec 2012, 05:14

Druze na ovom jednom drugom forumu vodi se zucna rasprava jesu li ti sarani zavrsili u kotlicu ili u vodi... Ja se usrdno nadam da su nazad u prirodnom stanistu... Bistro... ( nisi stavio onu sliku sa najlonom...:) )

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 02 Dec 2012, 19:59

buh:: buh:: buh::

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 04 Dec 2012, 14:49

Delboy wrote:Druze na ovom jednom drugom forumu vodi se zucna rasprava jesu li ti sarani zavrsili u kotlicu ili u vodi... Ja se usrdno nadam da su nazad u prirodnom stanistu... Bistro... ( nisi stavio onu sliku sa najlonom...:) )
da ..to rade pojedinci koji su zavidni..zna se koji su to ...dax*zavidni...a to sto drugi pokazuju ili vide nekakav kanap ili najlon nije tacno ..ima svasta u tom delu reke gde pecam ..svaki put kada pecam cistim i otklanjam otpad sa vode, gde se nalazi svega i svacega.
nemogu da verujem da pojedinac tj. dax prvo pozdravlja a posle menja iskaze ..jer dobijam poklone za ulov i pustanje riba ..jer sam jedini koji to radi na vodi gde pecam...ali ne osvrcem se na takve ljude ..

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 04 Dec 2012, 16:07

Image

Ovo je slika o kojoj prica Delboy. Pa neka vide i ostali i ovdje na forumu.

Tamo na ILC si je postavio i pohvalio se sa njom kao da je slika pustanja ribe a ko god da je pogleda, a da nije slijep, vidjet ce najlon koji pokazuje da je ovo slika iz borbe sa ribom i nikako slika kao dokaz pustanja. Riba na slici pravi okret i prepoznatljiv klobuk prilikom borbe. Ovo je miljama daleko od slike pustanja.

Cak si je i imenovao sa pustanjecarp a evo i dokaz za to http://img248.imageshack.us/img248/6948 ... jecarp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Usudjujem se reci: jako bezobrazno od tebe!

Lijepo bi bilo da objasnis onda cemu sluzi najlon koji se jasno vidi? Jeli ovo ti nju pustas na najlonu nazad kako bi je mogao opet dovuci sebi a ovamo nama pricas pricu da si je pustio.

I ako mogu znati jesu li pokloni koje dobijas za svoje ulove u vidu dinara, eura ili cega vec? Na tvom mjestu koliko se prasine diglo oko toga da prodajes ribu restoranima nabavio bih makar jednu sliku gdje se jasno vidi kako pustas ribu nazad i svima nama "budalama" zacepio usta ali kako te slike ne posjedujes ostaje samo stid zbog toga sto radis.

Ako dokazes da si ribu pustio sa makar jednom ili dvije slike pustanja ribe u vodu nazad, ali kako treba slike gdje se vidis i ti i riba kako odlazi nazad, spreman sam da se pospem pepelom i izvinem se javno ovdje a vjerujem i oni ljudi tamo na ILC-u da su spremni na isto.

Do tad bih te zamolio da ni nas ne pravis budalama ovdje na forumu. Na jednom si pokusao, mislim da niti na ovom nece proci.

Vozdrica.... hm::

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 04 Dec 2012, 16:12

Image

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”