Nakon dužeg vremena uspio sam ulovit nekoliko slobodnih dana ,koje smo naravno iskoristili za ono što najviše volimo,druženje i ribolov sa prijateljima na jezru Siromaja.Poklopilo se tu i nekih praznika pa sam uspio spojit tri noći .Od mamaca je korišteno svašta,MB banana,MB robin red &garlic,MB amino fish,razno razne kombinacije MB pop-upica,domaćih boili ,partikla ,peleta ni sam više neznam koja kombinacija nije isprobana.

photo storage

gif upload

free image host
Riba je izuzetno slabo radila,odgovora i bilo kakve povratna informacije sa hranilišta nije bilo,vrijeme je bilo dosta nestabilno i prevrtljivo od nepodnošljive vrućine ,do grmljavinskih pljuskova i nevremena.Preko dana su se najbolje pokazale kombinacije sa zig-rigom na samoj površini jedino je malo nezgodna manipulacija sa predvezima od po 6m i kako sam usačit ribu sa tolikim predvezom i kako ga zabacit na 110m da se ne upetlja.Uglavnom na zig sam dobio 6 grizeva uglavnom manjih amura do 5-6kg preko dana , dok smo po noći mamce spuštali na dno.

upload images

upload images
U petak popodne je usljedilo grmlljavinsko nevrijeme i konačno se i riba malo pokrenula i ta noć donjela mi je šarana od 13kg i amura od 6kg

image uploading site

free photo hosting

posted image
Ovaj ribolov nebih okarakterizirao kao dobar jer je riba zaista loše radila na cijelom jezeru,ali opet u uspordebi sa kolegom s kojim sam lovio i koji je u 4 dana imao jedan griz i još peh da mu pukne predvez,onda sam ipak zadovoljan,uglavnom ekipa je bila dobra,lijepo smo se podružili i nadam se da ćemo uskoro ponovit.Siromaja je još jednom pokazala svoje pravo lice ,a to je da je izuzetno teška voda. Evo još nekoliko ambijentalnih sličica i do sljedećeg puta lijepi pozdrav.

photo uploading websites

image sharing sites

temporary image hosting

imagur
lp.tomo