FISHING IN PARADISE

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
tomoZG
ViP
ViP
FISHING IN PARADISE

Post by tomoZG » 26 Jul 2015, 15:41

Nakon godišnjeg odmora vrijeme je za jedan mali osvrt na ribolov na jednoj prekrasnoj slavonskoj vodi koja ostavlja bez daha i nadahnjuje svojom ljepotom.Naravno riječ je o Boroviku,voda obrasla gustom šumom koja svojim strmim obalama zadaje muke ribolovcima koji kao divikoze moraju da se penju i spuštaju sa hrpama stvari,ali takve stvari se zaboravljaju sa prvim bipom signalizatora.Kampanja je trajala kratko,dva i pol dana ,ali smo zato iskusili sve čari koje Borovik zna pripremit ,od paklenskih vrućina i temperatura od 40 stupnjeva ,do olujnog grmljavinskog nevremena koje prevrće rod podove , lomi grane posvuda i zapljuskuje obale valovima.Za prvi puta nam je poprilično pokazao zube,al nije nas uspio pokolebat i sigurno ćemo se vratiti.Lovili smo trojica na jednoj poziciji.Bilo nam je malo gusto na poziciji jer nam je riba dosta kupila sisteme te smo je tu i gubili,bilo je i dosta otkvačivanja ničim izazvanih tako da od nekih 12 grizeva izvukli smo možda pola.Također riba nam je počela radit tek zadnju noć kad je usljedila promjena vremena sa grmljavinskim nevremenom,ali smo se zbog obaveza sljedeći dan već morali spremat kući,da je bilo ostat još barem jednu noć mislim da bi ulovi bili puno bogatiji.Mamci koje sam koristio su MB gotova boila monster crab i home made izrađeni u potpunosti od provjerenih Masterbihovih komponenit i aditiva i rijetko me ostavljaju bez ulova.
Rezime ovog ribolova je da su ključnu ulogu odigrali nepovoljni vremenski uvjeti ali za prvi puta nije ni loše,zahvaljujem se i svojim kolegama koji su mi pravili društvo i svojim iskustvom i savjetima me usmjeravali.Prepun sam zadovoljstva jer sam posjetio ovaj slavonski biser i svakako ću se ovdje vratit još puno puta.
Evo još par slikica da upotpune priču.
Lp.tomo
PRIRODA OD KOJE ZASTAJE DAH...
Image
screen shot windows
Image
image ru
Image
image upload without registration
Image
A EVO I NEŠTO ULOVA...
Image
how to take screenshots
Image
image url upload
Image
upload pic
Image
image hosting no register
Image
free upload
Image

Beli 059
Filozof
Filozof

Re: FISHING IN PRADISE

Post by Beli 059 » 27 Jul 2015, 07:45

prelepo Tomo..mogu zamisliti kako ste se nauzivali!!

Bistro!!

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”