viewtopic.php?f=23&t=1841" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas su se problemi malo smanjili
Jutros sam bio rano na vodi i lagana prihrana iz ruke,par šaka boili,totalno atipično za ribolov amura,ali u zadnjih dva mjeseca amuri izbjegavaju veće količine partikla i jednostavno se ne može dobiti griz,ali zato pali manja količina boile i sakupi se nekoliko grizeva
I dalje lovim na rak & dud plus perfektna popapica pink boje sa mirisom breskve
Prvi griz uslijedio je več prije 6 h i na žalost ponavlja se isti scenario od prije...dril...i kod samog sačenja amur se oslobađa udice u lopoču.
Ostajem zabezeknut i mislim si pa ovo više nije normalno...najrađe bi se pokupio doma...
Aaaaaliii nakon manje od nekakvih sat vremena imam opet griz i ovaj puta uspijem uloviti manjeg amura...koooonaaačnooo!!

Nekako mi je lakše i ipak zabacujem sve štapove i sklupčam se na ležaljci gledajući štapove...
Dosta vremena sam proveo tako,a onda sam zadrijemao...i odjednom me probudi bip...pogledam štap,ali je bio samo prolaz ribe...,nije prošlo par minuta i amur pomakne olovo i sistem,ali se ne ulovi...jato je ponovo došlo na boile...
Slijedećih par minuta mir...,a u meni napetost raste jer vidim kako ruju i kako se valići podižu...
Odjednom bez upozorenja,poput šarana siloviti griz i opet amur...sada sam več u strahu jer ga trebam usačiti iiiii...uspijevam!!
Ne mogu vjerovati!!
Odrađujem slikanje vesel kao da sam ulovio ne znam šta...

Poslije svega...prezadovoljan pospremam stvari i odlazim...do neki drugi puta...
Nije nešto posebno,ali skupiti tri griza u par sati...prezadovoljan!!