Rekord Hesove!!

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
čipo
Genije
Genije
Rekord Hesove!!

Post by čipo » 28 Oct 2016, 14:22

Otkuda krenuti...

Netko bi rekao...otpočetka krezi::

Pa kako mi na početku grabe prije par dana nismo imali ni griza,a Robi je tamo dalje na grabi imao zaista dobar ribolov odlučio sam ipak otići dalje do devetke i odloviti jednu noć u većem miru,a tu je odmah i nadstrešnica ako dodju Nina i Žana pa da nas ne bi kiša iznenadila...
Jer ipak nema trčanja po vodi,a i ne će svijetliti rotacija do pola noći iznad boili Z.: .
Da,to nam se desilo u prethodnom ribolovu kada nismo ništa ulovili.

Policija je ganjala nekakvog cigana koji im je pobjegao,pa je i u vodu uskoćio i svašta je bilo,a onda su i rotacije svijetlile par metara od mojih mamaca skoro do pola noći...,aliii okrenimo se budućnosti i sadašnjem ribolovu.
Kiša je padala skoro cijele noći i nastavila ujutro,a kada je stala zapalio sam na Hesovu.
Dolazim na poziciju broj devet i dooobrooo kobram boile na cijelo jedno područje od prvog do zadnjeg štapa...sa oko dvije tri kile boili i to miješanih,ali najviše rađenih od Masterbih gotovog Red Nut mixa,sa nešto malo Premium Plum & Shellfish i Squid & Mulberry boila.
Polako sve stvari slažem kao i štapove jer opet sve moram ispočetka mjeriti i razmjeravati,a sve mora biti savršeno zbog daljina i granja,panjeva i klada mhm:: .

Image

Niti sam ne znam kada sam bio gotov sa svim,ali mislim da je negdje već prošlo i 13 h.
Dolaze Marko i Toma špinati,a stižu i pive koje popijemo sa guštom piv:: .
Vrijeme leti i kroz priču eto već veće.
I kako su dečki otišli većer pomalo pada,a ja se povlaćim u svoju toplu vreču.
Liježem i primim flašu soka da popijem,ožednio sam od pive buh::
Nagnem je kada imam griz,znači u 18,30 h...
Skaćem...ne znam gdje bih flašu ostavio!!
Na kraju je samo spuštam na zemlju,naravno iskrenula se...
Pokušavam obuti gumenjaće,ne polazi mi za rukom,a štap se propinje i signalizator piska,nema runa jer je sve na tvrdo,aliiiiii...žestoko je!!
Ma nemam živaca jer je sve tik uz granje i skočim u čarapama do štapa,podižem ga i unazad,dobro je,riba se odvojila od granja,polako se saginjem da ipak obujem gumenjače kad odjednom gubim kontakt sa ribom...tišina...samo sam namotao sve i gledam sistem...
Ispasti će glupo,aliii...na tom štapu sam ostavio veću udicu koja je bila... samo sam na dlaku stavio Šljivu i Malu Šljivu :.D

Image

A na druga dva štapa sam stavio nove udice koje testiram...
i istu kombinaciju Šljive kao i provjerenu Squid & Mulberry plus Banana popapica kombinaciju.

Image

Noooo dobro...idemo dalje,dobio sam rano griz i to me veseli...
Čarape na sušenje... buh::

Image

Kum dolazi do mene,pričamo i za čas je još sat proletio...
Opet u toplu vreću,sada sam i pospan već...i to dobrano...zadrijemao sam i opet biiip,biippp...
Skakanje i naravno poslije podizanja štapa par koraka u nazad...ovaj puta uspijem usačiti ribu,slikam je...
Ista kombinacija boili,ali je udica nova i to najveća iz kompleta.

Image

...i fasciniran sam time kako uvjek ima novih riba,nevinih hihi::

Image

Naravno slijedi puštanje i dođi mi još veća i deblja ... [hiphiph[]

Image

Sada opet glupost slijedi...
Umor,koja piva...koji vrag!!
jednostavno sam zaboravio kobrati...,a spremio sam se za žestoko hranjenje...svašta!!
Kada je jutro svanulo...palo mi je na pamet...oooooo pa uopće nisam noćas hranio...e svašta!!
Valjda godine.... Di:: .

Ujutro opet lijepo debelo i obilato kobram...
Možda još ipak dođe kakva riba...možda kakav amur ako ne šaran...
I onda poslije 9 h imam sramežljiv griz...
Skakanje,podizanje štapa,aliiii...čini mi se da nemam baš ništa...ili ipak je nešto malo...ili nije...
Sve nekako sumnjičavo dovlačim do skoro početka starog lopoča,a ondaaaa..sve staje...i kreće ludnica... :HH
Riba odjednom podivlja...i počne rovati po starom lopoču...
Uspentram se na trepu da ribu lakše kontroliram odozgora...i kroz neko vrijeme uspijem je usaćiti...
Još uvijek ne znam da je riba tako velika...spustio sam se sa trepe,rastavio podmetač i krenem podići ribu...ooooooopaaaaa..pa to je bome teeeško!!!!!
Odnesem je do kadice i...oooooooo...daaaa!!!!!
Riba je debela,predivna!!
Mjerkam je,gledam usta,ova ima više uboda,čak joj je i usna oštečena,ali nije ni čudo u ovom drlu izvući ovakvu ribu van...
Riba je došla na kombinaciju Squid & Mulberry i popapica Banana i to na novu udicu,srednje veličine,a odmah u startu se udica jako dobro pokazala čim je izdržala sve ovo pod nogama [zvizzu] .
I da se razumijemo,rana nije od mene,udica je bila super piknuta i ostala je samo ranica [superr] .
Promatram ribu i divim joj se...kakva repina samo!!

Image

i Masa!!!!

Image

I ljepota!!

Image

Image

Dalje stvarno više ništa nije bilo važno... [dedda] [dedda]

Lijep pozdrav i bistro!! piv:: piv::

rio
Ribarcina
Ribarcina

Re: Rekord Hesove!!

Post by rio » 28 Oct 2016, 15:15

Bravo Čipo, ako je iko zaslužio rekord onda si to ti bravo:

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 28 Oct 2016, 19:45

Cestitam Cipo!! piv:: ura:: 1::

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 29 Oct 2016, 19:32

rio wrote:Bravo Čipo, ako je iko zaslužio rekord onda si to ti bravo:
Tako je Rio, ja sam istog misljenja i jos jednom bravoooo!!

rstare
Ribarcina
Ribarcina

Post by rstare » 30 Oct 2016, 12:10

Tako se to radi bravo... :Dtt

dejak
Ribarcina
Ribarcina

Post by dejak » 30 Oct 2016, 23:27

Svaka čast Majstore kl::