Baš nema odmora...,a nije ga baš bilo ni tu večer...,aaaaliii to se i traži!!
Taj dan i tu noć me Hesova lijepo nagradila...
Razgovaram se sa Ninom i dogovaramo se da će ona i Žana biti samnom na ručku,roštilju i ostati će do pred večer,a dalje ostajem sam...
Ribama se nisam previše niti nadao jer su mi dva štapa zabačena pod noge,a jedan pod drugu obalu...
A dokle je Žana tu...nema mira,ni za mene,a ni za ribe
Iiiii kako to biva,uslijedilo je iznenađenje...na štap zabačen preko pod granje i lopoč...i to kakvo predivno iznenađenje sa strašnim perajama...
Riba mi biježi u lijevo,a u vodi se osim mora lopoča nalazi i jedno potopljeno drvo...forsiram ribu i pokušavam je odignuti što više od dna da mi ne zapne za to drvo...i nekako uspijevam u tome....iiiiihaaaa!!!!
Bilo je tek oko 17,30 h,a već sam imao ribu!!
Pa može li bolje!?
Poslije se pokazalo da može i to puno bolje!!
Saćim ribu,a Nina me slika...

Kakve peraje!!
Baš prekrasna jaka i zdrava riba...

Žana mi pomaže oko ribe...ljubav mala...

Ljepota!!
Ne mislim na sebe...

Moje cure odlaze polako doma,a mene čeka prihrana, prefilavanje i prebacivanje...
Aaaaaliii...
Prije negoli sam stigao to napraviti zapričao sam se s Marinom...i ulovio pripreme...odjednom čudan zvuk...okrenem se...,a štap hoće izletjeti iz signalizatora koji šutiiiii!!
Struna nije dobro sjela...
Oooooo...vičem Marinu da imam griz iiiii...on se lovi poslaaa...
Onda je to Marin sve fino poslikao...hvala i ovim putem!
https://www.facebook.com/mario.horvat.5 ... nref=story

Opeet preko i opet jagodica balansirana samo sa spužvicom...

Hjaaaaooooooo!!

Marin odlazi,govorim mu da bih se i sam trebao pokupiti....pa ulovio sam dvije predivne ribe...aaaaaliii... meni ne preostaje ništa do požuriti se.
Mrak je ubrzano padao,a u toku noći se očekivala velika i nagla promjena vremena...čak i poviše padavina...i u noći i sutradan...
Ali prije svega toga...uživancija na najjalče!!!!!

Lucky je cijelu noć pazio na štapove...

...i rekao mi je...biti će još akcijeeeeeee!!
Akcija je uslijedila u obliku kuma i Gregca sa bombom
Vrijeme brzo leti u dobrom društvu i oni odlaze doma,a mi leći,pardon....ja,a Laki je rastjeravao sve oko šatora
Naravno tu je nastradalo moje spavanje...znači nije ga niti bilo,aliii i kada sam zadrijemao...
Desilo se...bip,bip...oooooooo!!!!!
Iskakanje iiiiii...
Podmetač pun granja i lopoča,aliiii i nekakva riba...

Da ne dužim previše...
Poslije toga sam imao, mislim amura jer je bio i tipičan griz i ponašanje ribe,ali mi se otkvačio u lopoču...malo nepažnje i puno kiše...
A poslije toga još i griz,ali dok sam došao do propinjućeg štapa...odjednom sve staje...isto se riba nije dobro piknula,aliii iskreno...nije me baš bilo niti briga jer je kiša padala kao luda...grmljavina oko mene na sve strane,munje i gromovi,a kiša lupaaaa...
I tako do jutra...u jutro ista stvar kiša pada li ga i pada,kada je malo zastala...brže prebacujem štapove i opet nazad u šator...mmmmm...predivno...
Kiša lupa po šatoru,nema vjetra...vreća tooplaaa..ma ...ne može ljepše...
Aaaaa onda već kasnije,negdje oko 11 h imam siloviti griz...i to pod nogama!!
Baš mi je žao šta je kiša prestala
Onaj tko je lovio na pet,šest metara od sebe zna o čemu pričam...sve cvili i vrišti!!
Aliii na sreću tu je lopoč koji usporava i umara ribu...ovaj puta mi je pomogao...

Poslije te ribe posprema...fuujjj blato!!
Nekakav osvrt...
Šest grizeva...
Pre,pre zadovoljan!!
Pet grizeva sam imao preko,a samo jedan pod nogama premda sam sa dva štapa lovio pod nogama,a samo sa jednim preko,aliiii...
Presudno je mislim ipak bilo to šta je em bila gužva,em su same ulovljene ribe,saćenje i puštanje te ribe plašile one ribe koje su se trebale primiti pod nogama,aaaaliii...uopće nema veze!!
Daa...Jagodica je ovaj puta odnesla totalnu pobjedu...

Samo zadnju ribu,ovu pod nogama je donesla Masterova gotova Green Monster GLM boila isto samo balansirana spužvicom...
Aaaaaliii u planu je malo opet probati loviti,možda malo zamijenim uloge
Dušebrižnici uživajte...,a svima ostalima normalnima...lijep pozdrav i bistro!!
P.S.
Za ovo se živi...