HRVOJE ŠARIĆ-poribljavanje

IGOR BEK-poribljavanje

eto toliko za sada..mislim da sam i pretjero sa slikama,ali bice jos koja fotkica samo da nadjem gdje sam ja to sve spremio
Moderator:Masterbih

upravu sidedoš wrote:Bio par puta, lijepa voda. Sve ok jedino mi se ne sviđa što nemožeš autom da vode. Možete samo vi domaći u šaranskoj sekciji.
Jesam li u pravu, meni su tako rekli. Pa sam lovio odmah tu kad dođeš.
ja se ispričavam ako sam (te/vas) uvrijedio,nisam znao,htio sam se malo našalit...inace dosta ljudi se žali na to.ali dobro nama je to smješno svi tegle,a mi sjedimo i pijemo pivkanadedoš wrote:Malo mi je teže bilo u to vrijeme jer sam došao iz bolnice sa operacija. Inaće sam 100% invalid. Htio sam u prirodu,na borovik nisam mogao jer je tamo dosta strmo i teško.
Ma nema veze odlovio sam i ovdje je bilo dobro.
hvala kolega!Sanadac5 wrote:Bravo KILElepe fotke
kile wrote:ja se ispričavam ako sam (te/vas) uvrijedio,nisam znao,htio sam se malo našalit...inace dosta ljudi se žali na to.ali dobro nama je to smješno svi tegle,a mi sjedimo i pijemo pivkanadedoš wrote:Malo mi je teže bilo u to vrijeme jer sam došao iz bolnice sa operacija. Inaće sam 100% invalid. Htio sam u prirodu,na borovik nisam mogao jer je tamo dosta strmo i teško.
Ma nema veze odlovio sam i ovdje je bilo dobro.