Delboy
Moderator:Masterbih
Elvir D. iz Sarajeva, star kad sam zanji put brojao oko 39 godina... otac dvije curice.... ribolovom se aktivno bavim od neke 1997 a neaktivno od najranije mladosti..... u pocetku jer preovladavalo musicarenje a sada gospodin "Saran".... ali jos uvijek se ponekad peca i pasta...... samo neka se pored vode.... BISTRO svima i cuvajmo prirodu radi sledeceih narastaja..... 
Re: Delboy
Dobro dosao elvire, ma nije musicarenje za tebe, vidi se da volis uzivanje, a to je saranski ribolov 
bolje Vas nasao... a bilo je tu i dobrih pastrmkca.... ali.... Sargo je Sargo.....

Jedina prednost je kretanje kroz prirodu i kondicija dok se sa saranima i ti tovis 
to si u pravu 300%.... hahahahha ali eto nekako odrzavamo korektnu tezinu 104 kg vec duze vrijeme... ahhahahahahahhh

Uploaded with ImageShack.us
kao sto se vidi iz prilozenog... ovo je na putu za Pelagicevo i kad se vracamo isto ovako... 10 u cijeli.... hahahahahah
Sedrenik, to je odmah u OMV benzinsku, hotel ili motel, mi stali jednom na kafu i slucajno narucili, takodje u ascinici ali u gradu teleci misici u saftu su neprevazidjeni..... a isto kad idemo na pelagicevo ponesemo par porcija cisto da se nadje.... hahahahah a ima tih loga za klopu jos koliko god hoces....

Uploaded with ImageShack.us
evo moje starije hvali se ulovom jer tata i drug nista nisu uhvatili.... hahahahh