Chat :))))
Moderator:Masterbih
Biloooo bi dobro kad bi admin napravio chat pa da se kuckamo malo dosadna ova zimaa.. 
Re: Chat :))))
mislim da je Master u pravu.... razvodni se dosta toga.... :(
Slažem se s vama , ali opet bi valjalo da ga bude radi brže komunikacije između testera ,a opet da ne zagađujemo forum nepotrebnim informacijama 
Mislim da je ipak chat ne potreban za ovaj forum .Delboy wrote:mislim da je Master u pravu.... razvodni se dosta toga.... :(
Mozda ne bi bilo lose imat chat... nije nesto poebno potreban ali ne moze nista ni pokvarit. dosta foruma koje sam posjecivao ima chatove.

chat bi bi dobro sluzio da se kolegeee bolje upoznaju i stupe u neki kontak... 
Po meni ako ovo sve zazivi mislim na testere,pa prodje neko vreme vise bi vredelo da Sefovi (MASTERBIH)
organizuju neko druzenje neki skup na jezeru koje bi daljinski (mislim na km) odgovaralo svima da se okupimo, upoznamo razmenimo utiske o testiranim proizvodima otpecamo malo. Sta kazete???

- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Druzenja ce svakako biti. Dal to organizovao master ili mi sami. A sto se tice chata, cat treba testerima. Posebno onima koji kane zajedno ici na kampanje, kako bi se mogli lakse dogovoriti o detaljima ribolova, ko bi sta ponio od primame, mamaca, opreme, a bogami i logistike za prezivljavanje i zagrijavanje na vodi. Opet to je moje misljenje. Ako vec nece biti chata onda mozemo na profilu pored lokacije dodati svoje e-mail adrese i kontaktirati se preko MSN-a.
Pozzz...
Pozzz...
Ja sam za da se organizira neko druzenje.
Mozda nemaju svi MSN...c&r carp wrote: Ako vec nece biti chata onda mozemo na profilu pored lokacije dodati svoje e-mail adrese i kontaktirati se preko MSN-a.