Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Fly and Carp Fishing
Ribarcina
Ribarcina
Re: Bakin Kolac

Post by Fly and Carp Fishing » 07 Apr 2012, 22:11

To i jeste dobar odgovor, samo me interesuje dali toga ima kod nas negdje kupiti ili samo u Srbiji ?
Image

Dođe ponekad vrijeme kad pametan zaćuti, glup progovori, a fukara se obogati.

Ivo Andrić

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 08 Apr 2012, 05:54

Tuzlancic Nebojsa- Bjeljina, je imao u radnji, kontaktiraj ga i provjeri... Neces se pokajati...

carp-ug
Piskaralo
Piskaralo

Post by carp-ug » 08 Apr 2012, 06:22

zatvorio je Neso radnju u Bijeljini mozda je ostalo sta od robe jos za prodaju
C.A.

repac
U razvoju
U razvoju

Post by repac » 08 Apr 2012, 14:13

Kako god, za pocetak uzmite kesu frut mix-a V.D.E i tutti-frutti praskaste dodatke iste firme- ovo je neka osnova za nijanse je vec diskutabilno :D

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 08 Apr 2012, 23:01

PISAM se ja na te bake i to...
Kukuruz je bog i batina za rijeku...
Svako ko kaze nesto kontra,mislim da grijesi...
A ako taj misli da ne grijesi izazivam ga na dvoboj...
Kukuruz na rijeci,protiv te BAKE...
mislim da je baka vec POPUSILA iako jos
nisam zabacio kukuruz....
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 09 Apr 2012, 05:25

Druze nemoj biti bas tako siguran,ima kukuruz svojih prednosti,posebno ako hoces pecati sitnijeg sarana.
Medjutim sve velike ribe na dunavu sam dobio na boilu,nemogu sada da hvalim baku posto na nju nisam nesto posebno ni pecao,a koristio sam sto mi je napravio Mesaros i Braca iz Kikinde,mada nemozes nesto ceniti ako ga potrosis desetak kila za dve godine, ali po mom misljenju je boila ucinkovitija od kukuruza.
Rado bih otpecao taj dvoboj sto ti kazes.

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 09 Apr 2012, 08:27

Aj kakve teske reci,dvoboj krezi::
Moram samo dodati da su mnogi tako govorili....nevezano za Baku al nadaj se da ne pocnu ljudi da pecaju boilama tuda gde ti lovis,posle nekoliko ces slobodno moci da kupis pinkle i kuci!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 09 Apr 2012, 09:55

Neznam prijatelju,mislim da sam u pravu,i to je moje misljenje.Jer ovde kod nas niko ne lovi na boilu,nas par je pocelo prosle a i nastavilo ove godine da hrani i peca na boilu...Jako bih volio da vidim nekog iskusnijeg kako lovi i
prihranjuje sa boilama,da naucim nesto jer ovde kod nas nemam od koga sta da vidim,opet ponavljam da nas par lovi na neki da tako kazem moderniji nacin a ovi ostali zabacuju na sve i svasta pa sta god dodje dobro je,rijetko ko ciljano lovi jednu vrstu ribe,nekazem ja da ta baka nevalja i da je to losa boila,nisam ni kompetentan da o tome i raspravljam,al na rijeci ipak dajem prednost kukuruzu...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

Fly and Carp Fishing
Ribarcina
Ribarcina

Post by Fly and Carp Fishing » 09 Apr 2012, 11:12

Hajde da se nadovezem na ovo malo. Sto se tice ribolova na rijekama gdje se nije lovilo, niti prihranjivalo boilom kao sto je slucaj kod Holcera mislim da boila nebi odma dala rezultate. Trebalo bi dosta vremena i kamion boila baciti samo da saran proba i navikne na to okruglo, pa tek onda da osjeti okus boile i poludi za njom. Svakako je na takvim vodama u prednosti kukuruz i treba ga puunoo manje nego boila za jednu kampanju. Al ako saran proba boilu, onda na kukuruz mozemo dobivati samo sitnu ribu koja se hrani na principu ko prije do njega taj je i pojeo. Veliki kad proba boilu on nju bezglavo trazi jbg.
Image

Dođe ponekad vrijeme kad pametan zaćuti, glup progovori, a fukara se obogati.

Ivo Andrić

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 09 Apr 2012, 12:13

Dunav ko Slankamena je opasan teren za sarana,cela Pazova tamo peca i to 99,9% na kuruze i dobro pecaju....moj dobar drugar koji ceo zivot koristi kuruz poceo je loviti na boile i koristiti hemiju u prihrani,tj.kukuruzu i sada kada svi ostali imaju po koju ribu on ima 2 puta vise od svih drugih zajedno!...a izmedju ostalog hvata i najvece komade od svih a to je po meni merilo za odnos dobra boila VS. Kukuruz :D
Kao i svugde prednost kuruza je samo to sto je jeftin...
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Post Reply

Return to “Boile”