Najloni
Moderator:Masterbih
Ja sam gledao ovaj najlon al bi rekao da nije bio u vakumu,par debljina smo zagledali i svako pakovanje isto,samo sto je fora u limenci...
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Re: Najloni
Da Limar u pravu si 10000% nema ni traga ni glasa od vakumskog pakovanja . Ja imam taj najlon samo sto je kod mene Shimano Technium Tribal i imam osjecaj da vise vrijedi limenka nego najlonLimar wrote:Ja sam gledao ovaj najlon al bi rekao da nije bio u vakumu,par debljina smo zagledali i svako pakovanje isto,samo sto je fora u limenci...

Uploaded with ImageShack.us
Ja imam jako loše iskustvo sa Shimano Technium najlonom.Kao da je truo,star ili ko zna šta ali jako malo muzike za te pare
Da li neko ima iskustva sa Kordinim Adrena Line najlonom,moze li neki info?....koliko staje na kalem,tj.koliko ga ima i cena odprilike kod nas? Hvala
Koristio sam shimano technium 0,25 (onaj sivi) i zadovoljan sam njime, međutim, sve češće se nosim mišlju da isprobam Daiwa infinity Duo, da vidim kako će se on pokazat. Štapovi su mi od 3,5 lb.
Šta mislite, da probam Daiwu ?
Šta mislite, da probam Daiwu ?
Daiwa je odlicna, izuzetno jak i dobar najlon koji ce te dugo sluziti.
Nije sto sam tamo radio, sad ne radim i nemam dodirnih tacaka s njima, ali samo kazem onako kako jeste, dobar najlon i vrijedi svaku paru!
Za tvoje potrebe bi bio izuzetan 0,31mm ili 0,28mm ako zelis nesto tanji..
Provjeri cijene dole, a onda mi javi.
Mogu da ga nabavim povoljno, a svjez da nemoze biti svjeziji, sto se kaze: direkt iz dzuboksa
Nije sto sam tamo radio, sad ne radim i nemam dodirnih tacaka s njima, ali samo kazem onako kako jeste, dobar najlon i vrijedi svaku paru!
Mogu da ga nabavim povoljno, a svjez da nemoze biti svjeziji, sto se kaze: direkt iz dzuboksa
Perfektan najlon, ali oprez pri kupovini u Srbiji jer koliko znam niko ga nije uvozio dve godine. Zato sam ja namotao daiwu infiniti duo i miran.Limar wrote:Da li neko ima iskustva sa Kordinim Adrena Line najlonom,moze li neki info?....koliko staje na kalem,tj.koliko ga ima i cena odprilike kod nas? Hvala

Infiniti Duo 037 debljine koristim,pouzdaniji najlon jos nisam sreo,savrsen je....mozda ce se neko smejati kada kazem da nisam promenuo najlon evo ca sezona,fali po malo na svakoj spulni al ne menja mi se jos,skoro sam iscupao sajlu na jednom ribnjaku jer sam je prebacio,jednostavno nema ni krzotina na njemu,ni boja nije izbledela.....inace kod nas u Autosportu kosta 950rsd a oni tanji su 1350rsd i to je jedina prodavnica gde je dobro kupiti najlon Daiwa!
Interesuje me Adrena Line jer mi treba na druge spulne tanji (nema Daiwe HT),pun mi djoka vise ovih jeftinih tipa Prologic i Gamakatsu i cega jos,posle 4 pecanja ko zvake se raspilavi ili nemoz' shok vezati ko covek....
Interesuje me Adrena Line jer mi treba na druge spulne tanji (nema Daiwe HT),pun mi djoka vise ovih jeftinih tipa Prologic i Gamakatsu i cega jos,posle 4 pecanja ko zvake se raspilavi ili nemoz' shok vezati ko covek....
Jedino da vidim cene u Beogradu ili kod Brace u Kikindi (ako ima) jer u PG ga nema. Mada vise mi igra ulogu to da je svez nego neka sitna razlika u ceni, tako da ako si u mogucnosti da mi dobacis (sa robom kad bude dolazila), ne bi bilo lose.Masterbih wrote:Daiwa je odlicna, izuzetno jak i dobar najlon koji ce te dugo sluziti.
U pravu si, svjezina je mnogo bitna.
Provjeri cijene tamo gdje inace kupujes i kolicinu na spulnama.
Provjeri cijene tamo gdje inace kupujes i kolicinu na spulnama.