Najloni
Moderator:Masterbih
Re: Najloni
Jedino Daiwu 100% mogu zagarantovano svjezu da nabavim jer odem direktno do njih ovde i pokupim sve svjeze
Kordu takodje mogu, ali samo vecu kolicinu.
Ostalo sve mogu, ali tu vec ne mogu garantovati svjezinu..
Sve se moze, ali je problem ono 1-2 spulne, za to mi se ne isplati jer vise npr. goriva potrosim il telefona, postarine itd. nego sto kosta roba hehe..
------------
Inace jos ne radim s priborom i prodajom u full-u jer nemam vremena, ali ovako ponekad mogu poruciti za testere.
Trenutno sto imam na lageru (RH, Korda, Berkley) je vec rezervisano za Austriju, tako da to otpada.
Kordu takodje mogu, ali samo vecu kolicinu.
Ostalo sve mogu, ali tu vec ne mogu garantovati svjezinu..
Sve se moze, ali je problem ono 1-2 spulne, za to mi se ne isplati jer vise npr. goriva potrosim il telefona, postarine itd. nego sto kosta roba hehe..
------------
Inace jos ne radim s priborom i prodajom u full-u jer nemam vremena, ali ovako ponekad mogu poruciti za testere.
Trenutno sto imam na lageru (RH, Korda, Berkley) je vec rezervisano za Austriju, tako da to otpada.
I mene zanim adaiwa infiniti duo ali ako moze pola spulne
Ja bih uzeo Daiwa infinity duo 0.285.
E sad, koliko vidim na jednoj špulni je 1400 m pa prema tome, meni bi bila dovoljna 1 špulna da napunim sve 3 mašinice.
E sad, koliko vidim na jednoj špulni je 1400 m pa prema tome, meni bi bila dovoljna 1 špulna da napunim sve 3 mašinice.
Smejao sam se kad sam video kotur,u Madjarskoj doneses spulne i ljudi ti namotaju koliko zelis,moze i 163m
....ove sezone mnogo Pazovcana peca sa Infiniti Duo 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Posto se razgrabio Infiniti Duo a vise ga nema kod nas za kupiti sinoc sam namotao Adrena Line,kolega Linear je prevagnuo u odluci dal kupiti il ne kupiti....nadam se da ce opravdati ukazano poverenje!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
I kako si zadovoljan ili ne sa tim najlonom Limaru?Limar wrote:Posto se razgrabio Infiniti Duo a vise ga nema kod nas za kupiti sinoc sam namotao Adrena Line,kolega Linear je prevagnuo u odluci dal kupiti il ne kupiti....nadam se da ce opravdati ukazano poverenje!
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”