Danas sam slobodan jer radim subotu,a i nedjelju pa sam otišao do čamca pokrpat malo za prvu ruku rasušene rupe
u čamcu da bi većeras isplovio koliko toliko,a da ne plivamo u njemu
Nisam imao mira pa ponesem štap nakon krpanja čamca da odem do terena gdje sam ulovio zadnjeg Smuđa i vidim
gdje je nestao moj Žućo u borbi i snimim malo sliku terena kako izgleda po danu.
Za vrijeme vožnje još razmišljam o zadnjoj noći i događanjima koja su mi se sve izdogađala,a baš tu želim večeras
probat događali se što,ali bez Žuće.Dolazim sidrim se i već u prvom zabačaju lovim Klena.
Jučer sam kupio još par voblera da imam pošto sam veliku većinu nedavno ostavio u kutiji pokraj Save
Zapinjem pa se spuštam s čamcem da vidim o čemu se radi.Gledam krasan prelaz sa pijeska na kamen i upravo
sam tu negdje imao griz neku večer.Otkvačujem varalicu i sada gledam teren da mi ostane slika za navečer kad
dođem po noći da znam gdje,šta i kako ću pristupit terenu.Pogledam nizvodno jedno 10-tak metara i desno na dnu
i kamenu leprša nešto žučkasto i odmah mi srce zaigra jer pomislim da je to moj izgubljeni vobler.Sve u nevjerici
gledam na koji način da priđem sa čamcem iznad,uspijevam i imam šta za vidjeti

Moj Žućo vijori na dnu oko
1 m dubine zapevši za nekakav najlon.Nevjerovatno jer sam imao griz i ribu puno dalje na vodi,ali me više ništa ne
zanima nego samo da dođem do njega.
Juhuuuuu kad nsam viknuo kad sam ga uspio uhvatit.Jedan ribić koji je nedaleko od mijesta događanja sve to
pomno gledao,tko zna šta si je mislio.Ma šta me briga jer opet je Masterbih Žućo samnom u čamcu,sada već i
u kutiji čeka da večeras krenemo u,akciju.Tko zna kolike je zvijerke sve vidio u to vrijeme dok me čekao na dnu
da se vratim po njega.
Sad je još opasniji taj Tihi Ubica