Covjek dosao i kuci dragi DOXDOX wrote:Bistro Daiwa druze!!!
Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Re: Šta ste radili danas?
tare ne diraj djokicu zar ne vidis da je na proputovanju,nas djole obilazi svet,isto kao ckalja u filmu joj moram sad nac taj film i stavit djole pogledaj film 
Evo jedna slika sa povratka iz Italije ,ponovo se svratilo do Borisa po robu koju nismo uspjeli potrpati u auto i malo se slikali

Uploaded with ImageShack.us
Kada uhvatim malo vremena napisem koju rijec o pecanju u Italiji (Parco del Brenta)

Kada uhvatim malo vremena napisem koju rijec o pecanju u Italiji (Parco del Brenta)
Jedva cekam reportazu i nemoj kratku (tj. koju rijec)
P.S. Vidi idile iza, sve baustela haha
Za vikend pisem reportazu jer mi Alex jos nije poslo svoje slike i potrudimse da reportazu malo razvucemMasterbih wrote:Jedva cekam reportazu i nemoj kratku (tj. koju rijec)![]()
A za pocetak evo slika moje najvece ribe sa odradjenje kampanje !!!

Jedva stala u podmetac
Boki, jel to nasa fabrika iza vas??????????Masterbih wrote:Jedva cekam reportazu i nemoj kratku (tj. koju rijec)![]()
Ma jok.
To nesto prave novo, valjda za iznajmljivanje kancelarija itd.
To nesto prave novo, valjda za iznajmljivanje kancelarija itd.
odo ja malo nocnu smenu odradit na poslu,usput poceo je kao zavrsni dio jezera donji zabar mislim sedam ekipa je na jezeru pa nek im je srecno
Ajd pa ujutro izvjesti sta ima na zavrsnom kupu? Mada kako je sad ovo vrijeme ovdje kod nas mislim da su mozda uranili sa zatvaranjem. Bice jos cijeli mjesec jako dobro za pecat!
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!