da li volite da jedete ribu
Moderator:Masterbih
Volim ribu da jedem ali šarana samo iz ribarnice do 1,5kg .Mada najčešće jedem babušku,ona mi je naj slađa. 

- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Re: da li volite da jedete ribu
Hvala tebi druze, al meni nije dobro ni kad ga vidim u ribarnici ubijenog, kamo li da ga jedem. Vjeruj mi da ni ne lovim ribu sa ljudima koji ostavljaju ulovljenog sarana. Jeste mozda cudno od mene, al tako je jbg. Radije na tu babusku zovi ili bilo sta drugo, al nemoj na sarana ziv bio.ivek wrote:e da probas sarkija spremljenog na tradicionalni nacin kako ga spremamo pitao bi a jel ima josc&r carp wrote:I ja sto bi reci obozavam da jedem ribu. Doduse morsu iz konzerve. Ostalo nista ne dolazi u obzir. Ko ce se patiti sa koscicama.![]()
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

E rostilj je vec diskutabilna tema. O njemu i uz njega se moze dugo govoriti.
Abd. Valjda ce nas MB skup okupiti i tu zarostiljamo.

Volim da jedem ribu,ali samo morske i svježe

ljudi sve je to lepo ja stvarno volim ribu, sad sam dosao sa slave. sve bilo po redu corba, pasulj, sarma,riba al znate kako se kaze" nema ptice bez prasice".
Iskreno receno od sve ribe najvise jedem tunjevinu,ponekad bandara(grgeca),smudja ali nije to za mene.HAHAHA
Kako kaze moj kum:" od sve salate najvise volim meso!!!!!"
Kako kaze moj kum:" od sve salate najvise volim meso!!!!!"
pa ako cemo pravo tako je ali svremena na vrijeme valja malo promjene...md_bait wrote:ljudi sve je to lepo ja stvarno volim ribu, sad sam dosao sa slave. sve bilo po redu corba, pasulj, sarma,riba al znate kako se kaze" nema ptice bez prasice".

c&r carp wrote:E rostilj je vec diskutabilna tema. O njemu i uz njega se moze dugo govoriti.![]()
Abd. Valjda ce nas MB skup okupiti i tu zarostiljamo.
![]()
Jako dobra ideja...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point