Šta ste radili danas?

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

damir.dj
Ribolovac
Ribolovac
Re: Šta ste radili danas?

Post by damir.dj » 13 Mar 2014, 21:04

Masterbih wrote:buh::
Pa nije se valjda nesto prosulo?
P.S. sigurno je neka damica radila F::
Ha.ha bila je mlada trgovkinja imala je na nosu kvačicu za veš....bio sam jutros tražena roba u gradu....nije se ništa prosulo ali žena se skoro ispovračala....jebala je i mene i pakete...ja sam joj lijepo objasnio da se radi o specijalnim brasnima....

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 13 Mar 2014, 22:03

Gotove pripreme ....sutra Mika alas ...na prebijanje hahahahah bdr:

aha carp
Ribarcina
Ribarcina

Post by aha carp » 14 Mar 2014, 12:01

Bolovao tri dana zajedno sa djecom prehladu ZZ::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 14 Mar 2014, 19:24

Juce isao sa kolegom da vjezbamo prihranjivanje krezi::
Nestasni Dabar nam je srusio par drveca pa omogucio pristup jednoj novoj lokaciji na totalno divljoj vodi, doduse malo je bilo i preskakanja kanala itd., ali probili smo se do potencijalnog spota kojeg snimam vec godinu dana, a nikako da krenem u akciju zbog nedostatka vremena i pomisli da se moram probijat kroz bujno rastinje i mocvaran teren.
Sad je situacija drugacija, hvala Dabru.
Juce sam ulovio malo vremena da prosetamo, a ujedno i da ispitamo spot te lagano prihranimo.
Obala je podlokana, i ima ispod rupe dugacke oko 1,5 metar od ivice obale, dubina na liniji prihranjivanja je ca. 1,30-1,40m, a plato je sirok oko 1,5m sa blagim padom prema suprotnoj strani do dubine 2,70m na udaljenosti od samo 3 metra.
Bit ce malo zeznuto plasirati sistem sa suprotne strane i udaljenosti oko 90 metara, a mora se pogoditi bukvalno u 1-2 kvadratna metra buh:: , jos je mali za zabacaje, ali ja sam tu da pomognem krezi::

Odlucujemo prihranjivati na samoj ivici podlokane obale, tj. ulaznim vratima brkatih lisica.
Brzo uci, cak je i skontao da poneku treba poloviti-smrviti itd. buh::

Danas isao da provjerim stanje i zatekao sve rupe u dnu = mamci pojedeni i to kako smazani. bdr:
Nastavit cemo lagano prihranjivanje dok jos ne otopli jer u Bavarskoj je jos ledara, kasnije povecati doze, a loviti tek poslije mrijesta.
Bit ce to pravi spektakl! [drhiop]

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 14 Mar 2014, 21:46

Extra, dete nauci a ja se ubi objasnjavajuci sta znaci hraniti uz obalu. Obavezno me pitaju " a kolko metara od obale" Z.: Z.: Z.:

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 14 Mar 2014, 22:13

Ma i ovaj bi rado bacao dalje, al sam mu na zanimljiv djeciji nacin objasnio zasto bas tu treba, pa mu bilo interesantno.
Kao fol, sad oni dole sjede i gledaju kako ti njima bacas pa ce da bude njam, njam.. krezi::

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 14 Mar 2014, 22:29

Ma ok malo sam se nasalio ali ja stvarno ribu prihranjujem bukvalno uz obalu i kad nekom od drustva kazem da to uradi ili da tu zabaci oni me pitaju koliko metara od obale! E tu poludim pih::

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 15 Mar 2014, 19:10

malo se pripremam za sutra ako ovo nevreme prestane,tak je jak vjetar u nadi da ce oterat kisu i sve zajebancije i da sutra mogu uzivat na vodi

atoth
ViP
ViP

Post by atoth » 15 Mar 2014, 19:59

Jedva dočekao takmičenje u Mađarskoj kad ono ćorak.Jezero širine 40 m a pecalo se sa obe strane jedan naspram drugog.O fideru ni reči, svi su pecali na štek a ja to nisam poneo pošto je bilo reči o fideru, Sreća da sam imao jedan direktaš od 7 m pa nisam zabadava prešao 100 km.Imao jedan sistem sa plovkom od 4 gr što nije baš najbolja kombinacija za fine ugrize u hladnoj vodi. Hvatala se uglavnom babuška oko 100 gr komadi i po koji šaran za lek.Uhvatio sam 6,5 kg babuške jednog šarana od 1,5 kg i dva manja kada mi je jedan veći sve pokidao odneo plovak i završio pecanje.Mada sam se puno puta zakleo da neću ići na takmičenja na kojima propozicije nisu tačno definisane ali me je već svrbilo d..e i nasam mogao da odolim.Kod njih se to već više puta dogodilo tako da čovek mora poneti ceo arsenal da ne bi bilo iznenađenja.Imam još dva poziva za sledeće dve nedelje ali me više neće nasankati.

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 15 Mar 2014, 20:50

Totalno neposteno od madjara.

Post Reply

Return to “Forumska kafana”