Jezero Smoluca
Moderator:Masterbih
Ribe i fotke su prelijepe..
Re: Jezero Smoluca
Krasni ljuskaši! 
-
scorp_breza
- Piskaralo

Hvala na cestitkama.
A tezina riba sa slika je negdje od 13+ do 15+. Ljuskari sa prve slike su upecani na takmicenju pa za njih znam okvirnu kilazu, a sa druge slike su upecani na slobodnom ribolovu tako da nisu ni vagani, vrlo malo riba sam izvagao prosle sezone, samo one za koje sam mislio da su oko 20kg.
Bilo ko da je zainteresovan pecati na ovom prelijepom jezeru neka posalje pp pa cemo sredit sve, od rezervacije i preporuke pozicije pa na dalje.
A tezina riba sa slika je negdje od 13+ do 15+. Ljuskari sa prve slike su upecani na takmicenju pa za njih znam okvirnu kilazu, a sa druge slike su upecani na slobodnom ribolovu tako da nisu ni vagani, vrlo malo riba sam izvagao prosle sezone, samo one za koje sam mislio da su oko 20kg.
Bilo ko da je zainteresovan pecati na ovom prelijepom jezeru neka posalje pp pa cemo sredit sve, od rezervacije i preporuke pozicije pa na dalje.
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Ja bih se prijavio sad za mart, ako nije problem.

Skorp svaka čast ribe su stvarno prekrasne.
Moje čestitke.

Moje čestitke.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Super su slike ,a i primerci ,svaka cast majstori 
Super su slike i sarani su u veoma dobroj kondiciji,dosta drugara je bilo a ja samo navratio i zapalio cigaru,nikako da se isplaniram i da otpecam malo.valda cu ovu godinu malo vise posvetit vise vremena
-
scorp_breza
- Piskaralo

Hvala svima, nadam se da ce ove sezone biti jos ljepsih slika sa Smoluce, kako mojih tako i vasih.
Bistro!!!
Bistro!!!
Jako lep ambijent,i dobri ulovi bravo momci!!!!!
Kolega Scorp, ako bog da da odjuzi eto mene sto pre na Smolucoj hehe, pa bicemo u kontaktu da mi ti malo pojasnis neke stvari jer ja iskreno nemam puno iskustva tamo, a privlaci me to jezero.
E sad da ja nebi to morao sam sve da razotkrijem i upoznam, kolege kao sto je C&R Carp i Ti bi mi dosta pomogli da bolje i prije upoznam Vodu.
Bistro
E sad da ja nebi to morao sam sve da razotkrijem i upoznam, kolege kao sto je C&R Carp i Ti bi mi dosta pomogli da bolje i prije upoznam Vodu.
Bistro
Bboy OR DIE !!!