Krivolov!!!
Moderator:Masterbih
- RELJIC CARP
- Ribolovac

Sve bi ja njih obelezio na celo , a da ih covek pita cemu sve to rekli bi neznamo , ma samo pune zamrzivace .

Re: Krivolov!!!
I mi smo imali sličnih slučajeva, ali ako dotični gospodin (ribokradica) ima potrebnu dokumentaciju da dotična riba nije iz prirodnih voda već je veštački uzgojena u ribnjaku može je prodavati bez obzira na meru i lovostaj.Na žalost suprotno je teško dokazati osim ako se ne uhvati na delu.
Ja juce gledam kako razvlace mrezu,tamo gdje nebi smijeli,
al dzaba, mogu samo gledati,kao pojedinac nemogu nista uciniti...

al dzaba, mogu samo gledati,kao pojedinac nemogu nista uciniti...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
-
malabaracuda
- Ribolovac

A da si pozvao policiju ? ili obavjestio ribolovni klub koji gospodari tim dijelom rijeke.Pa navedeš točnu lokaciju i stvar riješena.No znam da je to neki puta nemoguča misija jer se jedni i drugi ne odazovu.
necete vjerovati,ali kod nas u brodu,ribocuvari imaju odobrenje[usmeno naravno*] od presjednika udruzenja da bacaju mreze po kanalima i uscama,
pritoka u savu.cak i u vreme mrijesta.
ja i holcer se bunili,pa nas svi mrko pogledase ko da im taj mrijest ribe nista ne znaci, kao da je to sve normalno.
niko to ne kontrolise,preca su takmicenja od ribljeg fonda.
vidjeli mi da se tu nema kome obratiti, zaliti pa usutili dok ne dodje neki stroziji zakon i neko ko ce ga sprovoditi.
kako bi to njemac u zatvor potrpo!
ja i holcer se bunili,pa nas svi mrko pogledase ko da im taj mrijest ribe nista ne znaci, kao da je to sve normalno.
vidjeli mi da se tu nema kome obratiti, zaliti pa usutili dok ne dodje neki stroziji zakon i neko ko ce ga sprovoditi.
- RELJIC CARP
- Ribolovac

Ma mogu da rade sta hoce imaju dobru zaledjinu a ribocuvarima Vidre iz Kraljeva skidam kapu jer svoj poso rade krejnje profesionalno 

-
malabaracuda
- Ribolovac

Pa nemožeš vjerovat da se takve stvari događaju,a još i ta takmičenja,pa bez toga nemože proći.Na takmičenja odlazi gro novaca koji bi se mogao iskoristiti u pametnije svrhe(poribljavanje,zaštita, uzgoj ribe,uređenje mrjestilišta)U nekim društvima su članovi ovce za šišanje.Pa zar se tome nemože stati na kraj?ili nam samo preostaje lupati glavom o zidmiki wrote:necete vjerovati,ali kod nas u brodu,ribocuvari imaju odobrenje[usmeno naravno*] od presjednika udruzenja da bacaju mreze po kanalima i uscama,
Teško je druže stati bandi na kraj možeš pričati i prijavljivati koliko hoćeš,
ribolovnom društvu,policiji al nevredi kad im nije toliko u interesu da naprave tako nešto
barem za nas sportske ribolovce, a da nepričam o poribljavanju itd..
ribolovnom društvu,policiji al nevredi kad im nije toliko u interesu da naprave tako nešto
barem za nas sportske ribolovce, a da nepričam o poribljavanju itd..
Mlogi od vas se žale na privredne ribare koji isto ne poštuju ni lovostaj ni mere.Mi u Kanjiži smo to rešili 2010 godine, sastavili smo peticiju i sakupili 2500 potpisa te me je u Beogradu u skupštini primio gos. Dulić.Zahvaljujući tom razgovoru i razumevanju RSV deo Tise kod Kanjiže u dužini od 17 km je proglašen žutom zonom to jest tu nema profesionalnih ribara.Sve što se sada od alata nađe u vodi kupi se ali na sreću toga ima veoma malo.Jedini problem koji je u ekspanziji su strujaroši koji dolaze sa drugih terena i koje je teško uhvatiti.
Ovakvih slika na sreću više nama

Uploaded with ImageShack.us
Ovakvih slika na sreću više nama

Uploaded with ImageShack.us
Mesar sa Dunava:

On je ponosan i pozira.
Sve mogu shvatiti, ajde i ovo dole u mrezi, ali nikako ne mogu da shvatim ovo u njegovim rukama!?
Pa buljim u ovu sliku vec pola sata

On je ponosan i pozira.
Sve mogu shvatiti, ajde i ovo dole u mrezi, ali nikako ne mogu da shvatim ovo u njegovim rukama!?
Pa buljim u ovu sliku vec pola sata