Jezero Smoluca
Moderator:Masterbih
Re: Jezero Smoluca
Delboy wrote:Od kud znam šta s njim Enko?
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=43.865518,18.411297
Pa kao da si nesto htio da kazes sa onim postom Edo....
Jel mislis na Voltaren poziciju pa preko puta nje hoce poziciju da pravi ?c&r carp wrote:Samo da ne napravi ono sranje od pozicije nasuprot dvojke koje je planirao. Unistit ce totalno dvojku a i onu divljinu koja jezero okruzuje.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Jezero Smoluca
Tare kad si ti zadnji put bio gore?
Ja koliko znam od toga nema nista.znam da ce na 9 i 10 ukloniti najvjerovatnije molove i nasuti sljunak da bi se napravile dobre pozicije i da ce moza na livadi da osposobi jos jednu poziciju.trenutno radi na ispustanju vode iz jezera nebi li kako uspio ukloniti stagod one podzemne sume koje ima u vodi.Linear wrote:Jel mislis na Voltaren poziciju pa preko puta nje hoce poziciju da pravi ?c&r carp wrote:Samo da ne napravi ono sranje od pozicije nasuprot dvojke koje je planirao. Unistit ce totalno dvojku a i onu divljinu koja jezero okruzuje.
Delboy wrote:Tare kad si ti zadnji put bio gore?
Zadnji puta Ti je Tare bio za vrijeme prvog memorijalnog turnira posvecenog Austrijancu to je bilo sad vec prije 2 godine, moyda malo manje, ali mi zet gore visi pa poznajem situaciju oko jezera, mada imam i dosta prijatelja koji gore pecaju! Zasto pitas Delchi?
@enko care po meni jako rizican potez jer ako se ova susa i vrijeme ovakvo kakvo je sad nastavi i protegne kroz sledecu godinu, gore ce da bude pomor ribe usljed nedostatka vode i kisika u njoj.
Jezero Smoluca
Ma znao sam da je nesto tako... Sjecas li se naseg odlaska gore i onog dobrog bureka... Hahaha a i onih zezancija oko ljubljenja boili... Hahahahahah
Kako se necu sjetiti hahahahhaaDelboy wrote:Ma znao sam da je nesto tako... Sjecas li se naseg odlaska gore i onog dobrog bureka... Hahaha a i onih zezancija oko ljubljenja boili... Hahahahahah
Ako nadjem vremena uploada cu video sa zezanjem onog kera na vodi, sto je izbjegao zamku
Jezero Smoluca

Hahahhaah imam ja ovu....