ONTARIO 2015.

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
tomoZG
ViP
ViP
ONTARIO 2015.

Post by tomoZG » 01 May 2015, 21:42

Pozdrav kolege!
Proveo sam jedan vrlo lijepi ribolov na jezeru Ontario u trajanju od 2 dana.Pa krenimo...
Pogled na poziciju.
Image
post a picture
Za kampanju je potrošeno 7kg boila isto toliko partikla i oko 3 kg peleta.
Image
windows 7 screen shot
Za mamac su korištene boile napravljene od Masterbih komponenti s mirisom monster craba koji se pokazao idealan u kombinaciji sa MB pop-up River te homemade dip također od masterbih komponenti fish ex.,liver ex.,amino i aroma monster.
Lovio sam na dva hranilišta,udaljenije na nekih 100-njak. m.koje mi je prvi dan donjelo ribu kampanje 20,05 kg,ali sam na tom mjestu imao velikih problema sa zapinjačima ,što je rezurtiralo gubitkom nekoliko lijepih riba,stoga se drugi dan odlučujem napravit još jedno hranilište uz sami otok na nekih 60-ak m.i to se pokazalo kao dobar odabir te dobivam par lijepih riba 10,11,12,kg ali također imam i velik broj otkvačivanja.Obala otoka je oštro odsječena i dubina odmah ide na 3m te se lovi na pola metra od obale,te je zabacivanje po noći gotovo nemoguće jer je potrebna velika preciznost ,a u mraku je to vrlo teško,skoro neizvedivo(bilo je i par noćnih sistema po granama)
Riba kampanje
Image
image sharing
Image
image hosting free no registration
I još nekoliko značajnijih ulova(većinu manje ribe nisam ni slikao)
Image
jpg images
Image
image upload
Image
upload image online
Ovo je bilo zanimljivo,namjestio sam fotoaparat na samookidač da se slikam sa ribom koja je u kadi ,a onda je usljedio još jedan griz,i tako nastade ova slika.Zgodno!!!
Image
upload image
Ribolovom sam uglavnom zadovoljan,ali sam imao prevelik broj otkvačivanja ribe i to uglavnom na manje udice br.6 dok nisu zamjenjene većima br.2.
Ulov ribe od 20,05 kg na ovoj vodi je vrijedan spomena jer iako je jezero bogato ribom ovakvih primjeraka ipak nema tako puno te smatram to lijepom nagradom za trud.
Neke od kombinacija koje su korištene
Image
gif hosting
Image
uploading images
još par ambijentalnih slikica za kraj...
Image
screen shot on pc
Image
post img
Do sljedećeg puta,BISTRO !!!
lp.tomo
Image

rio
Ribarcina
Ribarcina

Re: ONTARIO 2015.

Post by rio » 02 May 2015, 09:16