Evo da napišem par riječi o ribolovu koji sam proveo na "Ontariju" sa svojim 5,5 godišnjim sinom Tinom u trajanju od nedjelje popodne do ponedjeljka dopodne,odnosno nekih 20-ak sati.Nakon velikog nećkanja da li otić ili ne ipak se odlučujem iskoristit slobodan dan i provest ga podučavajući podmladak,ali nažalost tu nije bilo postepenog učenja ,nego baci ga u vatru pa nek se snalazi.Naime ribolov je bio toliko intenzivan da sam na kraju bio presretan što sam ga poveo jer sam ne znam kako bi to izveo, jer smo za 20 sati ribolova ulovili točno 120 kg ribe,a samo dvije ribe su bile ispod 10 kg.Upisali smo dva double runa i jedan triple run pri kome je Tin jednu ribu izdrilo skoro sam ,a ja sam polako riješavao jednu po jednu ribu i oslobađao podmetač za sljedeću,najveća ulovljena riba nam je bila 17,6 kg.Moram napomenut da je Tin odrađivao uz drilanje i slikanje i sačenje i vađenje raketa pri spodiranju(ja sam zabacivao on je namotavao van).Prihranjivali smo sa partiklom i home made boilom a lovili smo na kombinacije Masterbih boila i to monster crab,MB river,MB combo squid&mullbery.Najbolje nam se pokazala kombinacija dvije tonuće boile monster i river.
Naradili smo se i to poprilično bili smo premoreni ,ali sretni ,zadovoljni i ispunjeni i jedva čekamo sljedeću priliku da to ponovimo.
Evo i nekoliko slikica da malo dočaramo atmosferu...
lp.tomo

upload gambar

host images

imageupload

upload an image

image uploader

adult image

screen capture tool

post image