U više navrata sam pisao kako me RIVER boila od MB nikad nije izneverila,ali u jednom navratu sam napisao da sam pecao na spod mix u koji sam dodao FRUIT AMINO od MB i imao lepe rezultate.Ovaj put sam hteo da to ponovim na drugoj vodi,rešio sam da odpecam dan na jezeru Mika Alas i sa sobom poveo momka od petnaest,koji nikad nije pecao šarana samo po kanalima belu ribu.Rezervisao sam mesto broj 2 na jezeru koje nikako nije važilo za favorit mesto,ali sumnje u pripremi spoda sa MB nije bilo što se na kraju i pokazlo.Spod mix sam pripremio dan ranije i u njega je bilo sitnog semena,tigrovog oraha i šecerca,na kantu sam dodao 50ml FRUIT AMINO i INTESA SVITNERA 10ml od MB.Ujutro smo stigli na jezero,ali na mestu na kom treba da pecamo spavaju dvoje Rumuna sa dva kompleta štapova,šta da vam kažem zovem upravitelja jezera kaže sad će doći i bla bla...
Oko pola osam smo raspakovani i štapovi su zabačeni,pecali smo na tri štapa.Od Rumuna čujem da su sa jednim kompletom pecali levu stranu boxa,a sa drugim desnu i šta sve nisu pobacali u vodu,ja se odlučujem da pecam polu desno.Sva tri štapa su mi zabačena u par kvadrata kojih sam sa desetak raketa prihranio.Nije prošlo ni pola sata oglašava se signalizator,kontriram i zovem Nikolu da vadi ribu.Mislim da mu i sad čujem srce kako lupa ,ali uz moju sugestiju riba se našla na sunđeru,haha njegovoj sreći nikad kraja..
Kako vreme odmicalo grizevi su se ređali,a mog parnera zabolele ruke,ali je pokazao veliku volju i da ume da sluša što je i pokazao time da nije izgubio ni jednu ribu koju sam mu dao da vadi.Naravno da sam i ja izvukao po kojeg,mada se nismo slikali sa svim ribama zbog velike vrućine bilo je što pre vratiti ribu u vodi.
Lovili smo na tigrov orah i šecerac iz spoda bez ikakvih drugih dodataka,znači da čime smo hranili time smo i pecali.Nastavak sledi uskoro jer dečijoj sreći nikad kraja inače je Nikola sin mog prijatelja i ja ću mu kao i mojoj deci pružiti još nezaboravnih trenutaka u ribolovu.
Podučavanje mlađih generacija
Moderator:Masterbih
-
Zoran Slavkovic
- Ribolovac

Re: Podučavanje mlađih generacija
Još neka slika
Drago mi je što moja i deca mojih prijatelja imaju lepo iskustvo sa MB proizvodima