Hesova,pozicija br. 8.

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
čipo
Genije
Genije
Hesova,pozicija br. 8.

Post by čipo » 28 Oct 2015, 20:49

Poslije ludnice na poslu uvjetovane poplavama, lovim nešto vremena i idem odloviti osmicu jer je voda jako narasla i na ostalim pozicijama je ribolov skoro pa nemoguć.
Na osmici lovim na šest do sedam metara daljine buh:: , dan prije poziciju prihranjujem iz ruke i to šećercem i sa nešto boila napravljenih od Masterbih AA2 Mixa i Masterbih Premium Fish Mixa kao i kada sam došao na vodu.
Ne da mi se slagati šator iako je hladno i maglovito,ali vreča je topla i slažem samo dva kišobrana i Lakiju dekicu :.D samo da sam što bliže štapovima.

Image

Do nešto poslije jedan sat ništa se ne dešava,a onda imam siloviti griz i ubrzo vadim šarana van...obavljam slikanje i puštanje...

Image

Opet bacim malo šećerca i boili i zavlačim se što brže u toplu vreču...
Spavanjac,ali me Laki budi u par navrata jer je naganjao čagljeve...
I onda oko pola pet opet ludilo od griza i opet kraća borba i šaran istih dimenzija je na slikanju [hiphiph[]
Usta šarana su potpuno neoštećena i lijepo je to za vidjeti...

Image

Image

Opet prebacivanje i pod hitno topla vreča...,a onda nakon dva sata opet griz i dobivam još jednu ribu nemalo istih dimenzija,
sve gledam da nije jedan od prethodna dva buh::
Aaaaalii nije [hiphiph[]
Slikanje i puštanje...

Image

Poslije puštanja šaran nalazi sklonište pod velikim panjem krezi::

Image

U jutro na vodi prava jesen...

Image

Image

Image

Ovaj puta sam lovio na svim štapovima sa boilama napravljenima od Masterbih Premium Fish Mixa,
balansiranima sa večim spužvicama umočenima u Masterbih Amino Liquid (Dip) Fish.
Bistro! piv::

čipo
Genije
Genije

Re: Hesova,pozicija br. 8.

Post by čipo » 28 Oct 2015, 21:20

Dva dana nakon ovog ribolova opet odlazim na jednu noć i opet na poziciju broj osam,opet radim sve isto,od prihrane do samog ribolova i mamaca.
i opet u noći nekako u isto vrijeme kao i zadnji puta imam griz,aaaalii riba zapinje za najlon drugog štapa i u natezanju mi se otkvačuje...
Sljedeći griz imam tek kasnije u jutro kada je granulo sunce nakon dužeg vremena...
Tog šarana uspijem uloviti, riba je predivna tamna i strašno debela kao da je napumpana krezi:: .

Image

Image

Iiiiii to bi bilo to...dva griza,a jedna ulovljena riba.
Netko bi rekao slabo...,ne bih se složio,osobito za Hesovu,a još više poradi uslova...temperatura i visina vodostaja.
LP i bistro! piv::

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”