Boile i pva zabacene sa ljubavlju
Jezero Smoluca
Moderator:Masterbih
Boile i pva zabacene sa ljubavlju
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Jezero Smoluca
Da da da hahahahahaa
Re: Jezero Smoluca
Rizican il ne valjda on zna najbolje druze.Meni licno ono granje ne smeta i veci mi je smek loviti.vjeruj mi ako ikada u potpunosti istrijebi ono granje i riba nebude imala podvodni prepreka necu ni loviti na smolucoj vise.Linear wrote:Delboy wrote:Tare kad si ti zadnji put bio gore?
Zadnji puta Ti je Tare bio za vrijeme prvog memorijalnog turnira posvecenog Austrijancu to je bilo sad vec prije 2 godine, moyda malo manje, ali mi zet gore visi pa poznajem situaciju oko jezera, mada imam i dosta prijatelja koji gore pecaju! Zasto pitas Delchi?
@enko care po meni jako rizican potez jer ako se ova susa i vrijeme ovakvo kakvo je sad nastavi i protegne kroz sledecu godinu, gore ce da bude pomor ribe usljed nedostatka vode i kisika u njoj.
Slazem se da treba imati prepreka u vodi ali ako igdje ima ima na smolucoj i nikad nece moci istrebiti sve, bas sam bio na mjestu u par situacija kako na sred jezera Sargo zakuca i nema sta kidanje,.....to mi je postalo malo huuuhhenko wrote:Rizican il ne valjda on zna najbolje druze.Meni licno ono granje ne smeta i veci mi je smek loviti.vjeruj mi ako ikada u potpunosti istrijebi ono granje i riba nebude imala podvodni prepreka necu ni loviti na smolucoj vise.Linear wrote:Delboy wrote:Tare kad si ti zadnji put bio gore?
Zadnji puta Ti je Tare bio za vrijeme prvog memorijalnog turnira posvecenog Austrijancu to je bilo sad vec prije 2 godine, moyda malo manje, ali mi zet gore visi pa poznajem situaciju oko jezera, mada imam i dosta prijatelja koji gore pecaju! Zasto pitas Delchi?
@enko care po meni jako rizican potez jer ako se ova susa i vrijeme ovakvo kakvo je sad nastavi i protegne kroz sledecu godinu, gore ce da bude pomor ribe usljed nedostatka vode i kisika u njoj.
Opet kazem to je dobro i sve ali netreba biti previse granja, bar ono osnovno da se malo uredi,(nemam bas iskustva puno na tom jezeru ali svidja mi se i zelim bas da ga malo bolje upoznam). Eto toliko od mene bistro
Bboy OR DIE !!!
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

DOX druze. Kazes svidza ti se. Ja vjerujem da jos jednom kad odes gore prestat ce da ti se svidza. Sljedece sta ce biti je da ces se zaljubiti u njega.DOX wrote:(nemam bas iskustva puno na tom jezeru ali svidja mi se i zelim bas da ga malo bolje upoznam).
Bistro !!!
-
scorp_breza
- Piskaralo

-
scorp_breza
- Piskaralo

Evo da postavim jos par ljepotana koji plivaju ovim prelijepim jezerom. Napominjem da smo sve njih moj prijatelj John i ja upecali na jednom ribolovu, tacnije na jednom druzenju/takmicenju koje smo organizovali na ovoj vodi. Na slijedece druzenje/takmicenje koje cemo organizovati ove godine ce svakako biti pozvana i ekipa Master BiH-a.
Uzivajte:

Uzivajte:

-
scorp_breza
- Piskaralo

Zute se kao dukati,svaka cast,prelijepi primjerci...
A kilaza???

A kilaza???
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point