Jezero Smoluca

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Linear
Genije
Genije
Re: Jezero Smoluca

Post by Linear » 23 Jan 2012, 13:11

krezi:: buh::

Boile i pva zabacene sa ljubavlju buh:: by JOKA 77
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Delboy
Guru
Guru

Jezero Smoluca

Post by Delboy » 23 Jan 2012, 13:13

Da da da hahahahahaa

enko
Napredan clan
Napredan clan

Post by enko » 23 Jan 2012, 18:39

Linear wrote:
Delboy wrote:Tare kad si ti zadnji put bio gore?

Zadnji puta Ti je Tare bio za vrijeme prvog memorijalnog turnira posvecenog Austrijancu to je bilo sad vec prije 2 godine, moyda malo manje, ali mi zet gore visi pa poznajem situaciju oko jezera, mada imam i dosta prijatelja koji gore pecaju! Zasto pitas Delchi?

@enko care po meni jako rizican potez jer ako se ova susa i vrijeme ovakvo kakvo je sad nastavi i protegne kroz sledecu godinu, gore ce da bude pomor ribe usljed nedostatka vode i kisika u njoj.
Rizican il ne valjda on zna najbolje druze.Meni licno ono granje ne smeta i veci mi je smek loviti.vjeruj mi ako ikada u potpunosti istrijebi ono granje i riba nebude imala podvodni prepreka necu ni loviti na smolucoj vise.

DOX
ViP
ViP

Post by DOX » 23 Jan 2012, 20:08

enko wrote:
Linear wrote:
Delboy wrote:Tare kad si ti zadnji put bio gore?

Zadnji puta Ti je Tare bio za vrijeme prvog memorijalnog turnira posvecenog Austrijancu to je bilo sad vec prije 2 godine, moyda malo manje, ali mi zet gore visi pa poznajem situaciju oko jezera, mada imam i dosta prijatelja koji gore pecaju! Zasto pitas Delchi?

@enko care po meni jako rizican potez jer ako se ova susa i vrijeme ovakvo kakvo je sad nastavi i protegne kroz sledecu godinu, gore ce da bude pomor ribe usljed nedostatka vode i kisika u njoj.
Rizican il ne valjda on zna najbolje druze.Meni licno ono granje ne smeta i veci mi je smek loviti.vjeruj mi ako ikada u potpunosti istrijebi ono granje i riba nebude imala podvodni prepreka necu ni loviti na smolucoj vise.
Slazem se da treba imati prepreka u vodi ali ako igdje ima ima na smolucoj i nikad nece moci istrebiti sve, bas sam bio na mjestu u par situacija kako na sred jezera Sargo zakuca i nema sta kidanje,.....to mi je postalo malo huuuhh ohh: Dali je to iskustvo ili znanje neznam .:)
Opet kazem to je dobro i sve ali netreba biti previse granja, bar ono osnovno da se malo uredi,(nemam bas iskustva puno na tom jezeru ali svidja mi se i zelim bas da ga malo bolje upoznam). Eto toliko od mene bistro piv::
Bboy OR DIE !!!

Fly and Carp Fishing
Ribarcina
Ribarcina

Post by Fly and Carp Fishing » 23 Jan 2012, 20:25

DOX wrote:(nemam bas iskustva puno na tom jezeru ali svidja mi se i zelim bas da ga malo bolje upoznam).
DOX druze. Kazes svidza ti se. Ja vjerujem da jos jednom kad odes gore prestat ce da ti se svidza. Sljedece sta ce biti je da ces se zaljubiti u njega. krezi:: krezi:: To znam po sebi, a i svim ostalim koji su lovili gore u skorije vrijeme kako su uredzene pozicije i ubacena nova riba. Edo radi na krcenju loma, al nece nikad moci potrijebiti sve. Nije nadmetanje sa ribom ako nema neku prepreku koja joj daje sansu za slobodom, a tebi dilemu kako da zaobidzes tu prepreku. To je meni bar draz ribolova, a vjerujem i mnogima.
Bistro !!!
Image

Dođe ponekad vrijeme kad pametan zaćuti, glup progovori, a fukara se obogati.

Ivo Andrić

scorp_breza
Piskaralo
Piskaralo

Post by scorp_breza » 04 Feb 2012, 20:36

Vidim da ovdje vec ima mojih slika, hehe.
Pa evo da i ja dodam jednu:

Image

carp-ug
Piskaralo
Piskaralo

Post by carp-ug » 10 Feb 2012, 20:17

preljepo jezero a pozicija br 2 naj komotnija i naj sredjenija
C.A.

scorp_breza
Piskaralo
Piskaralo

Post by scorp_breza » 19 Feb 2012, 19:12

Evo da postavim jos par ljepotana koji plivaju ovim prelijepim jezerom. Napominjem da smo sve njih moj prijatelj John i ja upecali na jednom ribolovu, tacnije na jednom druzenju/takmicenju koje smo organizovali na ovoj vodi. Na slijedece druzenje/takmicenje koje cemo organizovati ove godine ce svakako biti pozvana i ekipa Master BiH-a.

Uzivajte:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

scorp_breza
Piskaralo
Piskaralo

Post by scorp_breza » 19 Feb 2012, 19:23

A evo i jos dva moja ljepotana sa Smoluce:

Image

Image

holcer
Guru
Guru

Post by holcer » 19 Feb 2012, 19:40

Zute se kao dukati,svaka cast,prelijepi primjerci...
A kilaza??? mhm:: 2::u
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”